default-image

Το Ηράκλειο «διψάει» αλλά το νερό χάνεται λόγω διαρροής

Ηράκλειο
Το Ηράκλειο «διψάει» αλλά το νερό χάνεται λόγω διαρροής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον εφιάλτη που βιώνει εδώ και έναν μήνα, η οικογένεια της λόγω διαρροής νερού περιέγραψε στον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ TV η κ.Μαρίνα, η οποία διαμένει επί της οδού Νάθενα στον Άι Γιάννη Κνωσού.

Όπως υποστηρίζει, λόγω της διαρροής, ποσότητες νερού καταλήγουν στο υπόγειο με ότι κινδύνους ελλοχεύουν στα θεμέλια της πολυκατοικίας.

Αν και η ίδια ενημέρωσε αρκετές φορές την ΔΕΥΑΗ, προκειμένου συνεργείο της, να μεταβεί στο σημείο και να ελέγξει την όλη κατάσταση, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό, με την ίδια να κατηγορεί τη δημοτική αρχή για αδιαφορία σε ζητήματα καθημερινότητας.

Στιγμές έντασης

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Τρίτης επικράτησαν στιγμές έντασης καθώς η ιδιοκτήτρια δεν απομάκρυνε σταθμευμένα οχήματα έξω από την οικία της προκειμένου συνεργεία να προχωρήσουν σε εργασίες ασφαλτόστρωσης στην ευρύτερη περιοχή.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό, καταγράφοντας το συμβάν, με την ίδια, ωστόσο να υποστηρίζει ότι η … λύση δεν είναι το "ράβε ξήλωνε" της ασφάλτου, καθώς προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στον εντοπισμό και αποκατάσταση της διαρροής και μετέπειτα στην ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού.

Για το ζήτημα ενημερώσαμε τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Μανόλη Χαιρέτη, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το όλο θέμα, προκειμένου η ταλαιπωρία δημοτών να λάβει τέλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News