default-image

Ιδιώτης αναλαμβάνει το πράσινο στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Ιδιώτης αναλαμβάνει το πράσινο στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαράδεκτες εικόνες κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός σε σχέση με το πράσινο στον δήμο Ηρακλείου, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται και με το αρμόδιο τμήμα να σηκώνει τα "χέρια ψηλά".

Πολύ σύντομα Ιδιώτης θα κάνει την εμφάνιση του, σε εργασίες κλαδέματος, φύτευσης, ψεκασμού και όχι μόνο, εξέλιξη που σημαίνει ότι σε ένα ακόμη κομμάτι στο πάζλ των αναγκών της πόλης, η Λότζια αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις αυξανόμενες ανάγκες, εξαιτίας και της έλλειψης προσωπικού.

Δέντρα που ακόμα δεν έχουν κλαδευτεί, ενώ άλλα έχουν ξεραθεί και με στοιχεία πρασίνου τα οποία έχουν αφεθεί στη τύχη τους.

Οι ελλείψεις σε προσωπικό στην υπηρεσία πρασίνου τεράστιες. Οι συμβασιούχοι αποχώρησαν πριν λίγες μέρες, με τους 7 μόνιμους της υπηρεσίας να καλούνται να συντηρήσουν πάνω από 400 στρέμματα πρασίνου στο Ηράκλειο.

Εικόνες που μόνο απογοήτευση προκαλούν σε δημότες του Ηρακλείου οι οποίοι εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους, στη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τον Νίκο Φακουρέλλη, η υπηρεσία θα ενισχυθεί σύντομα με 40 εργάτες δίμηνης σύμβασης ενώ σε ότι αφορά τη συντήρηση των ενετικών τειχών και σε σχέση με τα πρανή, αναμένεται να υπάρξει άλλη εργολαβία. Τα σχόλια πλέον περισσεύουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News