Αρνητικά τα τεστ που υπεβλήθησαν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΧ -  Πότε επαναλειτουργεί η Υπηρεσία

Χανιά
Αρνητικά τα τεστ που υπεβλήθησαν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΧ -  Πότε επαναλειτουργεί η Υπηρεσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικά είναι τα νέα που μας «φέρνουν» τα αποτελέσματα των τεστ που υπεβλήθησαν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας

Αρνητικά είναι όλα τα τεστ που υπεβλήθησαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Χανίων, μετά το κρούσμα σε υπάλληλο της Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση όλα τα δείγματα που ελέγχθησαν είναι αρνητικά στον ιό, γεγονός που επιτρέπει και την επαναλειτουργία της Υπηρεσίας.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται τέλος, ότι από αύριο Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων θα επιστρέψει στην κανονική της λειτουργία και έτσι οι πολίτες θα μπορούν και πάλι να εξυπηρετούνται στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας.

Επίσης σημειώνεται ότι η Επιχείρηση ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, προέβη παράλληλα και σε απολύμανση όλων των εγκαταστάσεών της.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι, τα αποτελέσματα των διαγνωστικών ελέγχων που διενεργήθηκαν σε όλους τους απασχολούμενούς της προκειμένου να προληφθεί η μετάδοση του ιού COVID-19, σύμφωνα με τον Ε.Ο.Δ.Υ., είναι αρνητικά.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα,  η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. προέβη παράλληλα και σε απολύμανση όλων των εγκαταστάσεών της.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ., εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον επικεφαλής κ. Στέφανο Ντουκάκη και το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ. στα Χανιά που με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, εργάστηκαν για τη διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων της Επιχείρησης.

Από αύριο Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. επιστρέφει στην κανονική της λειτουργία και οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται στις εγκαταστάσεις της».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News