Χανιά

Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος της ΔΕΥΑΧ - Σε διαγνωστικούς ελέγχους οι εργαζόμενοι

Συναγερμός σήμανε στην ΔΕΥΑ Χανίων, καθώς θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε υπάλληλος της υπηρεσίας

Συναγερμός σήμανε στην ΔΕΥΑ Χανίων, καθώς θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε υπάλληλος της υπηρεσίας.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται το επιβεβαιωμένο κρούσμα, το οποίο είχε έρθει σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, σύμφωνα μα ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ο υπάλληλός της, που απασχολείται στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων (Ε.Ε.Λ.Χ.) διαγνώστηκε με COVID-19.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα που είχε έρθει σε επαφή και με άτομα από το εξωτερικό,  ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του.

Για το λόγο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα προβεί αύριο σε απολύμανση τόσο του χώρου της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων όσο και στους υπόλοιπους χώρους όλων των εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων στους εργαζομένους της, η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. αποφάσισε ότι από αύριο Τετάρτη 26-8-2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης αναστέλλει τη λειτουργία της για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Για τη διευκόλυνσή τους, οι καταναλωτές θα μπορούν να επικοινωνούν, είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@deyach.gr είτε τηλεφωνικά:

  • Γραμματεία: 28210 36220
  • Βλάβες Δικτύων Ύδρευσης-Αποχέτευση (εκτός ωραρίου εργασίας): 28210 44444
  • Πληροφορίες Ύδρευσης: 28210 36280, 6, 7 - 88877
  • Βλάβες Δικτύου Ύδρευσης: 28210 36250,1
  • Πληροφορίες Αποχέτευσης: 28210 36290,1,2
  • Βλάβες Δικτύου Αποχέτευσης: 28210 36225

Παράλληλα αναστέλλονται οι διακοπές νερού λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια