Έκλεβε τη σπιτονοικοκυρά του με… αντικλείδι

Χανιά
Έκλεβε τη σπιτονοικοκυρά του με… αντικλείδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον έπιασε… στα πράσα ο γιος της

Επί… τω έργω έπιασε τον κλέφτη της μητέρας του, ο ίδιος της ο γιος!

Ο λόγος για το περιστατικό της υπόθεσης κλοπής στα Χανιά, όπου ένας 51χρονος έμπαινε με αντικλείδι στο σπίτι ηλικιωμένης και της το έκανε… «φύλλο και φτερό».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 51χρονος και η 84χρονη είχαν σχέση μισθωτή - εκμισθωτή, με τον 51χρονο να είναι ο… νοικάρης της άτυχης 84χρονης.

Ο ίδιος διέθετε αντικλείδι για το σπίτι της ηλικιωμένης, με το οποίο έμπαινε… «σαν κύριος» και έκλεβε χρήματα, κοσμήματα, ενώ είχε κατορθώσει να μάθει και τον κωδικό της χρεωστικής κάρτας της ηλικιωμένης, με την οποία έκανε και αναλήψεις από ΑΤΜ.

Η δράση του διήρκησε, σχεδόν, ένα χρόνο, καθώς - σε διάφορα χρονικά διαστήματα - και από το Μάιο του 2018, ο 51χρονος «ποντικός» έμπαινε στο σπίτι της γυναίκας και είχε καταφέρει να αφαιρέσει, συνολικά, το χρηματικό ποσό των 5.300 ευρώ.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γιος της 84χρονης ήταν εκείνος που ανακάλυψε και το δράστη, αφού, επισκεπτόμενος της μητέρα του, βρήκε τον 51χρονο μέσα στο σπίτι της!

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και χτες, άνδρες του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 51χρονο, ενώ σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε και κατασχέθηκα και το αντικλείδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News