default-image

Καταγγελία για ξυλοδαρμό στο ΕΚΗ

Κρήτη
Καταγγελία για ξυλοδαρμό στο ΕΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στάση του Κομουνιστικού Κόμματος στις εκλογές των ξενοδοχοϋπαλλήλων καταγγέλλει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Ισχυρίζεται ότι ομάδα κομματικών στελεχών του ΚΚΕ με μπροστάρη τον ανεπάγγελτο και μισθωτό του ΚΚΕ ως Γραμματέα του κόμματος στο Νομό Ηρακλείου κ. Κοκοσάλη Ανδρέα και με εντελώς τραμπουκικό και φασιστικό τρόπο, εισέβαλαν σήμερα 25/9/2012 ημέρα Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με σκοπό να διακόψουν την εκλογική διαδικασία του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπάλληλων Ν. Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σωματική επίθεση δέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς και ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΗ Γιάννης Βρέντζος, καθώς και το μέλος της Διοίκησης του ΕΚΗ κ. Νίκος Κοκολάκης.

Οι εργαζόμενοι που έτυχε να παραβρίσκονται στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκείνη την ώρα απομάκρυναν τους «Εργατοπατέρες» του ΚΚΕ.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει κάθε ενέργεια που απορρέει βία και μας οδηγεί σε άλλες εποχές και εγγυάται τη Δημοκρατική λειτουργία του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην οποία αναφέρεται:

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι Ξενοδοχοϋπάλληλοι κατά την εκλογική διαδικασία από έμμισθα στελέχη του ΚΚΕ. Με παρακινητή το Γραμματέα του ΚΚΕ στο Ν. Ηρακλείου Κοκοσάλη Ανδρέα.

Καταδικάζουμε την βίαιη επίθεση που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι και συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου καθώς και του Σωματείου μας.

Τέτοιες ενέργειες ανήκουν στο παρελθόν. Η κοινωνία τις έχει καταδικάσει καθώς και αυτούς που τις προκαλούν.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Ξενοδοχοϋπαλλήλους να δώσουν δυναμική απάντηση στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση 26/9/2012 και ώρα 10 π.μ, καθώς και τις επόμενες ημέρες στην εκλογική μας διαδικασία. Για να δώσει ένα μήνυμα σ' αυτούς που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν για άλλη μια φορά. Δε θα τους περάσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News