Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Με καθυστέρηση τα θέματα σε κάποια εξεταστικά κέντρα της Κρήτης - Ένταση με όσους «έφαγαν πόρτα» (vid)

Κρήτη
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Με καθυστέρηση τα θέματα σε κάποια εξεταστικά κέντρα της Κρήτης - Ένταση με όσους «έφαγαν πόρτα» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα θέματα δόθηκαν με καθυστέρηση σε αρκετά εξεταστικά κέντρα και στην Κρήτη, ενώ η εικόνα των εξεταστικών κέντρων φωτογραφίζει διαρροή

Ένα λεπτό σιγής για τα θύματα στα Τέμπη τήρησαν χιλιάδες υποψήφιοι που συμμετείχαν στον πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα στα περίπου 500 εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θέματα δόθηκαν με καθυστέρηση σε αρκετά εξεταστικά κέντρα και στην Κρήτη, ενώ η εικόνα των εξεταστικών κέντρων φωτογραφίζει διαρροή.

Ωστόσο, υπήρξαν στιγμές έντασης σε ορισμένα εξεταστικά κέντρα στο Ηράκλειο, καθώς υποψήφιοι που έφτασαν γύρω στις 8.30 δεν κατάφεραν να εισέλθουν στα εξεταστικά κέντρα για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, με τους ίδιους να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά.

Όπως υποστηρίζουν δεκάδες υποψήφιοι, δεν έλαβαν ειδοποίηση από το ΑΣΕΠ για την ώρα προσέλευσης στα εξεταστικά κέντρα, πέρα από το μήνυμα για την ώρα εξέτασης στις 9 το πρωί, με συνέπεια να χάσουν την ευκαιρία ζωής όπως τόνισαν, την οποία περίμεναν αρκετά χρόνια.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί έγινε η δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας με μέγιστη διάρκεια εξέτασης τις 2 ώρες και 45 λεπτά ενώ λίγο μετά τις 2.30 ακολούθησε η εξέταση στις Γενικές γνώσεις με διάρκεια δυόμιση ώρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News