Ματωμένο γλέντι στην Πολυθέα: Προφυλακιστέος ο 25χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε τα 2 αδέλφια

Κρήτη
Ματωμένο γλέντι στην Πολυθέα: Προφυλακιστέος ο 25χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε τα 2 αδέλφια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το πέρας της απολογίας του, ο 25χρονος άνδρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή - Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για «απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή»

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή ο 25χρονος Κρητικός, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε δύο αδέλφια 20 και 23 ετών, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην Πολυθέα Ηρακλείου.

Ο νεαρός Λασιθιώτης οδηγήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, στα δικαστήρια Ηρακλείου και παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου.

Μετά το πέρας της απολογίας του, ο 25χρονος άνδρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός κατηγορείται για «απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή».

Στην υπόθεση εμπλέκονται από τις Αρχές, με πλημμεληματικές κατηγορίες, τρεις ακόμη άνδρες ηλικίας 20, 43 και 44 ετών, οι οποίοι μετά τις απολογίες τους, μέσα στις προηγούμενες ημέρες, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Και οι τρεις κατηγορούνται για «επικίνδυνες σωματικές βλάβες».

Το χρονικό της υπόθεσης

Το αιματηρό περιστατικό το οποίο ευτυχώς δεν έμελλε να έχει τραγικές συνέπειες για κάποιον συνάνθρωπό μας, διαδραματίστηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε προ ημερών η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022, το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας,  σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ανωτέρω ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς και τους προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι). Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News