Καβγάς στη Σητεία: Απολογείται σήμερα ο 17χρονος για τον τραυματισμό 31χρονου

Κρήτη
Καβγάς στη Σητεία: Απολογείται σήμερα ο 17χρονος για τον τραυματισμό 31χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι υπήρξε διένεξη μεταξύ του 31χρονου και του 17χρονου

Σε κρίσιμη κατάσταση συνέχιζε να νοσηλεύεται την Πέμπτη 28 Απριλίου, ο 31χρονος άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι μετά από διαξιφισμό που φέρεται να έλαβε χώρα μεταξύ του ίδιου και ενός ανήλικου νεαρού, στη Σητεία, τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος παρέμενε για νοσηλεία στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται πολύ σοβαρή.

Στο μεταξύ, ο 17χρονος, ο οποίος φέρεται να έσπρωξε τον 31χρονο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, οδηγήθηκε την Πέμπτη 28 Απριλίου, στον ανακριτή Λασιθίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος, ο οποίος κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, επρόκειτο να απολογηθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε νέα 24ωρη προθεσμία. Ως εκ τούτου, η απολογία του αναμένεται τελικά να λάβει χώρα τελικά σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Απριλίου, πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Σητείας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι υπήρξε διένεξη μεταξύ του 31χρονου και του 17χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος άνδρας - ο οποίος πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ - διαπληκτίστηκε με τον ανήλικο. Ο 17χρονος φέρεται να απώθησε τον 31χρονο άνδρα, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι δύο εμπλεκόμενοι στο συμβάν φέρεται να μην γνωρίζονταν.

(φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News