Ηράκλειο: Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος περιμετρικά της πόλης - Οι κόκκινες γραμμές και τα πρόστιμα (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος περιμετρικά της πόλης - Οι κόκκινες γραμμές και τα πρόστιμα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο στρες προκαλεί και η κατάσταση στη Λεωφόρο Ικάρου στη συμβολή με την Καζατζίδη, με το κυκλοφοριακό να χτυπά κόκκινο σε όλο το μήκος μέχρι και το αεροδρόμιο - Αναλυτικό ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV και της εκπομπής «Ώρα Αιχμής»

Η χαοτική κυκλοφοριακή κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του Ηρακλείου κατά τις ώρες αιχμής έχει γίνει μόνιμος βραχνάς για τους οδηγούς της πόλης.

Δύσκολη η κατάσταση κατά τις ώρες αιχμής και στη συμβολή της Κνωσού με την Παπαναστασίου, με την καλύτερη ρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών να μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία του κομβικού σημείου της πόλης.

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακό: Ιδού ο καθημερινός Γολγοθάς των οδηγών στο Ηράκλειο (βίντεο-drone)

Ηράκλειο: Κυκλοφοριακός εφιάλτης στην Παραλιακή Λεωφόρο (βίντεο)

Μόνο στρες προκαλεί και η κατάσταση στη Λεωφόρο Ικάρου στη συμβολή με την Καζατζίδη, με το κυκλοφοριακό να χτυπά κόκκινο σε όλο το μήκος μέχρι και το αεροδρόμιο.

Τραγική παραμένει η κατάσταση σε ώρες αιχμής και στην οδό Μάχης Κρήτης, όπου εκεί ο στενός δρόμος σε συνδυασμός με την παράνομη στάθμευση κάνουν το σημείο σχεδόν απροσπέλαστο. Η  κατάσταση χρήζει άμεσης κυκλοφοριακής μελέτης, όπως αποτυπώθηκε μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», καθώςόλες αυτές οι εικόνες επηρεάζουν και καταλήγουν στο κυκλοφοριακό έμφραγμα της παραλιακής και τη Λεωφόρου 62 Μαρτύρων.

Χαρακτηριστικό της τραγικής κυκλοφοριακής κατάστασης στο Ηράκλειο είναι και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από την δημοτική αστυνομία τους τελευταίους τρεις μήνες μετά από την περίοδο των lockdowns. Μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση από τη συμβολή της παραλιακής λεωφόρου με την οδό Γιαμάλακη, η διευθύντρια της δημοτικής αστυνομίας, Βούλα Πλατάκη, αναφέρθηκε στον αγώνα δρόμου των δημοτικών αστυνομικών που στην κυριολεξία τρέχουν και δεν φτάνουν.

Συνολικά με βάση τα στοιχεία από την 1 Αυγούστου μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, έχουν βεβαιωθεί στο Ηράκλειο 3.681 παραβάσεις που αφορούν κυρίως στάθμευση σε πεζόδρομους, σε πεζοδρόμια, σε διαβάσεις πεζών, σε θέσεις μόνιμων κατοίκων ,σε θέσεις ταξί και στάσεις αστικών λεωφορείων, με την λογική που έχει παγιωθεί στο Ηράκλειο και αφορά το διπλοπαρκάρισμα με αναμμένα αλάρμ.

Στο βίντεο που ακολουθεί εκτενές ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV και του δημοσιογράφου, Μάνου Δασκαλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News