Η αγορά της πανδημίας στην Κρήτη σε «Ώρα Αιχμής»

Κρήτη
Η αγορά της πανδημίας στην Κρήτη σε «Ώρα Αιχμής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, μια συγκλονιστική μαρτυρία Κρητικού που εξαπατήθηκε από επιτήδειους λίγο μετά την καραντίνα αλλά και ο τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων στην Κρήτη

Η αγορά της πανδημίας στην Κρήτη και η ακτινογραφία της στις δύσκολες συνθήκες του κορωνοϊού. Οι διαδικτυακές και τηλεφωνικές απάτες εις βάρος της ντόπιας επιχειρηματικότητας.

Σε "Ώρα Αιχμής" μια συγκλονιστική μαρτυρία κρητικού που εξαπατήθηκε από επιτήδειους λίγο μετά την καραντίνα αλλά και ο τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων στην Κρήτη. Ποια είναι η εικόνα στην αγορά της Κρήτης και ποιοι οι τρόπος για την θωράκιση της τοπικής οικονομίας.

Μια δημοσιογραφική έρευνα για την αγορά στην νέα εποχή του covid αλλά και οι αριθμοί που διαμορφώνονται σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι. Φορείς της τοπικής οικονομίας, εκπρόσωποι από το safeline αλλά και πρόσωπα που διαχειρίστηκαν περιπτώσεις διαδικτυακής απάτης και εκφοβισμού σε μια εκπομπή.

Απευθείας συνδέσεις με Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Αθήνα. Διαδραστικοί πίνακες και βίντεο σε μια επί της ουσίας συζήτηση για την αγορά της Κρήτης.

Δευτέρα στις 22:00 "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" στην ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News