Κρήτη

«Αχαρτογράφητα νερά» και για τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων

Η αβεβαιότητα στον τουρισμό φέρνει αβεβαιότητα και στον κλάδο των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων

Με επιστολή του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης εκφράζει την αγωνία του για τον τουρισμό στην Ελλάδα, στη «σκιά» του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα εκφράζουν τη στήριξή τους σε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού.

Η επιστολή:

«Η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που δημιουργούν τα υγειονομικά πρότυπα αλλά και τα δεδομένα στον κλάδο του τουρισμού στην χώρα μας, μας οδηγεί δυστυχώς σε "αχαρτογράφητα νερά".

Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κρήτης σήμερα, και χωρίς να γνωρίζουν τις επερχόμενες εξελίξεις με ασφάλεια, χωρίς να έχουν λάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και την επίσημη πολιτεία, αντιλαμβάνονται απόλυτα την αγωνία των συναδέλφων εργαζομένων και φίλων μας στον κλάδο μας, και συντάσσονται και με τις δικές τους ανησυχίες που δεν είναι διαφορετικές από τις δικές μας.

Παρά το γεγονός ότι και δική μας επιθυμία όχι μόνο ανθρώπινη αλλά και επαγγελματική – συναδελφική θα ήταν η επαναπρόσληψη τους, δυστυχώς κάτι τέτοιο καθίσταται προς το παρόν αδύνατον μη γνωρίζοντας όχι μόνο εάν θα υπάρξει έργο το επόμενο διάστημα αλλά και πως θα εκτελεστεί το όποιο έργο όταν με το καλό θα προκύψει.

Οι δικές τους αγωνίες είναι ίδιες με τις δικές μας και το ορατό πρόβλημα της ανεργίας με ότι αυτό οικονομικά συνεπάγεται αποτελεί και δικό μας εφιάλτη.

Ίδιο εφιάλτη, ίδια αγωνία, ίδιο πρόβλημα.

Μπορεί σήμερα κάποιοι επιπόλαια να θεωρούν ότι είμαστε απέναντι, στην ουσία όμως οι συγκυρίες μας φέρνουν πλάι – πλάι στην ίδια θέση με τις ίδιες διεκδικήσεις.

Ευελπιστούμε σε μια σύντομη καλή εξέλιξη που θα φέρει και στις δυό πλευρές ταυτόχρονα την λύση.

Μεταφορικό έργο, που συνεπάγεται δουλειά για όλους μας.

Καλό μας αγώνα.»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια