default-image

Χωρίς προβλήματα οι εκλογές της Κεντροαριστεράς στο Λασίθι

Κρήτη
Χωρίς προβλήματα οι εκλογές της Κεντροαριστεράς στο Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς προβλήματα και με μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται από τις 8:00 το πρωί, η ψηφοφορία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς στο Ν. Λασιθίου.

Στα 3 εκλογικά τμήματα της Ιεράπετρας, όπου έχουν στηθεί συνολικά, 4 κάλπες, οι ψηφοφόροι έκαναν ουρές από το πρωί, ωστόσο η διαδικασία κυλούσε ομαλά με τα μικροπροβλήματα να ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις, σύμφωνο με τον  υπεύθυνο της εκλογικής διαδικασίας πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου κ. Νίκο Παπαδάκη.

Όπως δήλωσε ο γραμματέας της Ν.Ε. Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μανόλης Στεφανάκης, «Η προσέλευση ήταν από το πρωί πολύ μεγάλη και μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο κάτω από την αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" είχαν ψηφίσει περισσότερα από 300 άτομα όλων των ηλικιών και των δυο φύλων.

Συνήθως τις απογευματινές ώρες η προσέλευση είναι μεγαλύτερη. έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα της ενημέρωσης και το αποτέλεσμα τελικά θα είναι άξιο των προσδοκιών μας».

Στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, πριν δύο χρόνια,  είχαν ψηφίσει συνολικά 307 άτομα στο Δήμο Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι σε όλη την επικράτεια είχαν ψηφίσει γύρω στους 80.000, ενώ στην Κρήτη είχαν ξεπεράσει τις 8.000.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News