Κρήτη

Τι αξία έχουν 200.000 ευρώ για το υπουργείο Υγείας;

«Σε μία εποχή που ακόμα και το κάθε ευρώ είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για τις κρατικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα για αυτές του χώρου της Υγείας και Πρόνοιας, το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε να πετάξει στον κάλαθο των άχρηστων 200.000 ευρώ», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου Φαιστού.

Η ανακοίνωση:

Πιο συγκεκριμένα στο δήμο Φαιστού και ενώ οι Τοπικές Αρχές είχαν αναθέσει σε ιδιώτη μελετητή τη σύνταξη μελέτης για την δημιουργία αρχικά Περιφερειακού και στη συνεχεία πολυδύναμου Ιατρείου κόστους 135.000 ευρώ, η ΔΥΠΕ Κρήτης αποφάσισε να την αγνοήσει. 

Όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Φαιστού κ. Αρμουτάκης το Υπουργείο χρησιμοποίησε μία μελέτη φασόν των τεχνικών του υπηρεσιών αφήνοντας ανεκμετάλλευτη μια ήδη έτοιμη δουλειά η οποία και έχει γίνει βάση των πραγματικών τοπικών αναγκών. Μετά από προσφυγή του ιδιώτη μελετητή στη δικαιοσύνη και των δικαίωσή του, τώρα πρέπει να του καταβληθούν 200.000 ευρώ! Το ποσό αυτό θα το πληρώσουν οι δημότες για μία δουλειά που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί πουθενά γιατί απλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πειραματίζεται για άλλη μια φορά εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες της στην πλάτη των πολιτών της περιοχής μας!

Όταν η λιανική τιμή για γάζες στο εμπόριο κυμαίνεται στο 1,5 ευρώ, όταν οι σύριγγες μίας χρήσης στα 0,30 ευρώ καταλαβαίνει κανείς ότι με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να προμηθευτούν αναλώσιμα, υγειονομικά υλικά που σήμερα σε αρκετές περιπτώσεις αναγκάζεται ο ίδιος ο ασθενής να τα προσκομίζει ή ακόμα και να κάλυπταν τις βασικές ανάγκες των ήδη εγκαταλελειμμένων δομών υγείας της Μεσαράς.

Τι έχουν να δηλώσουν τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Έχασαν πάλι την λαλιά τους...;

Με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, Ξανθός και Πολάκης, είστε ικανοποιημένοι; Δεν σας βλέπουμε να μοιράζετε χαρτάκια και να φωνάζετε αντιμνημονιακά συνθήματα αυτή τη περίοδο..;

Σας τελείωσε η "αριστερή σας επαναστατικότητα..".

Η κατασπατάληση και η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο και ο λογαριασμός στα θύματα..τους Μεσαρίτες!

Ανίκανοι, απαράδεκτοι, επικίνδυνοι!

Σχόλια