Κρήτη

Υποψήφιοι εκλογών των επαγγελματιών του Λασιθίου

Εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Λασιθίου, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα,  στα γραφεία της Ομοσπονδίας (οδός Ρ. Καπετανάκη 2, Άγιος Νικόλαος).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι Αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων - μελών της ΟΕΒΕΝΛ είναι η επίδειξη του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Διπλώματος.

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι: Κωνσταντίνος Γιαννούρης, Εμμανουήλ Ζουμπουλάκης, Κωνσταντίνος Ζωγραφίνης,  Εμμανουήλ Κριθαράκης, Γεώργιος Μαρνέλος, Μαρία Νικητάκη, Απόστολος, Παπαϊωάννου, Μιχαήλ Πόθος, Νικόλαος Τσαμάνδουρας. Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή είναι οι: Μίνωας Κοκκινάκης, Ευάγγελος  Μπινιχάκης, Εμμανουήλ Πάγκαλος.       

Υποψήφιοι Αντιπρόσωποι στη ΓΣΕΒΕΕ είναι οι: Γεώργιος Γιακουμάκης, Κωνσταντίνος Ζωγραφίνης, Γεώργιος Μαρνέλος, Ανδρονίκη (Νίκη) Ξομπλαράκη.

Σχόλια