Νέα Ζηλανδία: Είχε μείνει στην Ελλάδα ο μακελάρης

Ελλάδα
Νέα Ζηλανδία: Είχε μείνει στην Ελλάδα ο μακελάρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπρέντον Τάραντ είχε ταξιδέψει 2 φορές στην Ελλάδα

«Ενδιάμεσος σταθμός», στον οποίο είχε παραμείνει για 15 ημέρες ήταν η Ελλάδα για τον Μπρέντον Τάραντ, το μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονταν σε τζαμιά στην περιοχή Κράιστσερτς.

Σύμφωνα με το protagon.gr, ο 28χρονος δράστης είχε μείνει επί δύο εβδομάδες στην Ελλάδα, με την Αθήνα να είναι ο ενδιάμεσος σταθμός στο ταξίδι του από το Κάιρο στο Βουκουρέστι, τον χειμώνα του 2016.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Τάραντ βρέθηκε στη χώρα μας καθώς, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το Μάρτιο του 2016 είχε μείνει περίπου 15 ημέρες, μάλλον για λόγους αναψυχής.

Οι Αρχές διερευνούν την παρουσία του στην Αθήνα και το εάν ταξίδεψε σε κάποια άλλη πόλη, καθώς συνήθιζε να χρησιμοποιεί και λεωφορείο στα ταξίδια του.

Οι λέξεις «Turkofagos» και «Lepanto» (η ονομασία της Ναυπάκτου) στο όπλο του έκαναν τις Αρχές να αναζητήσουν σχέσεις του με την Ελλάδα.

Βέβαια ο 28χρονος Αυστραλός είχε κάνει κάνει ταξίδια σε χώρες όπως η Τουρκία, η Ουγγαρία, η Κροατία, η Βουλγαρία και άλλες πολλές. Ενώ, ο ίδιος έκανε αναφορές στο διαδίκτυο και για ένα ταξίδι στο Πακιστάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News