Συγκλονίζει η σύζυγος του 35χρονου: «Τον αγαπούσα πολύ - Έλεγε στους γονείς του να προσέχουν και “κόλλησε” εκείνος»

Ελλάδα
Συγκλονίζει η σύζυγος του 35χρονου: «Τον αγαπούσα πολύ - Έλεγε στους γονείς του να προσέχουν και “κόλλησε” εκείνος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι τηρούσε όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό - Σε κλίμα οδύνης και υπό αυστηρά μέτρα η κηδεία του 35χρονου

Σε κλίμα οδύνης, αλλά και κάτω από αυστηρά μέτρα είπαν το απόγευμα της Τρίτης το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Μουσταφά, οι κοντινοί συγγενείς του.

Μόνο τα πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα συνόδευσαν τον άτυχο 35χρονο στην τελευταία του κατοικία στον Έβρο, μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Το ερώτημα που έχει προκύψει είναι πώς είναι δυνατόν χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα ο Μουσταφά να έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Γειτονιά και φίλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τη σύζυγό του, ενώ δεν πρόλαβε να χαρεί ούτε το 18 μηνών κοριτσάκι του.

Η σύζυγός του, η οποία βρίσκεται σε «πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση», όπως δήλωσε η μητέρα της, συγκλονίζει με τα λόγια της για τον χαμό του συζύγου της: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Οι γονείς του ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες και συνέχεια τους έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι. Αλλά η κατάληξη ήταν να αρρωστήσει εκείνος και να χάσει τη ζωή του» λέει η ίδια στο protothema.gr.

«Σαπούνιζαν μέχρι και τα φρούτα»

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Μουσταφά (ή Γιάννης, όπως τον γνώριζαν όλοι στη γειτονιά) και η σύζυγός του, Ευτυχία, πρόσεχαν πολύ και τηρούσαν όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στον κορωνοϊό, τόσο για τους γονείς του 35χρονου, οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, όσο και για το μικρό τους κοριτσάκι.

Μάλιστα, όπως δήλωσε συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας: «Είχαν φοβηθεί πολύ. Ο Γιάννης και η Ευτυχία, σαπούνιζαν μέχρι και τα φρούτα πριν τα φάνε».

Υπενθυμίζεται πως η πεθερά του δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Μέχρι την Παρασκευή (10 Απριλίου) ο γαμπρός μου δούλευε. Το ίδιο βράδυ είχε ρίγος, το Σάββατο το πρωί έκανε 38 πυρετό, μετά κατέβηκε ο πυρετός με κομπρέσες κ.λπ. κι εκείνη την ημέρα έπαιξε στο μπαλκόνι του σπιτιού με την κόρη του. Το βράδυ ανέβασε ξανά πυρετό 38 και μισό. Την Κυριακή έπαιρναν τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ που τους έλεγε να καθίσουν 3 ημέρες στο σπίτι για να δουν πώς θα εξελιχθεί. Η κόρη μου ρώτησε μήπως πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο γιατί στο σπίτι υπάρχει κι ένα παιδάκι ενάμιση έτους

Στο νοσοκομείο τελικά τον πήγα εγώ. Πήραμε σε έναν γιατρό τηλέφωνο τη Δευτέρα και μας έδωσε μια αντιβίωση. Τον πήγα περπατώντας στο νοσοκομείο. Όταν κάναμε την εισαγωγή είχε 38 πυρετό και τίποτε άλλο. Του μέτρησαν το οξυγόνο και είχε 95.

Την Παρασκευή (17 Απριλίου) το βράδυ στις 12 μας πήραν τηλέφωνο για να μας πουν πως θα τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ και θα τον διασωληνώσουν, επειδή η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί. Όταν κατέβηκε στη ΜΕΘ, δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Ήταν ένα νεότατο παιδί, που δεν κάπνιζε, δεν είχε πρόβλημα υγείας.

Στις 27 Απριλίου είχε τα γενέθλιά του… Όταν με πήραν για να μας πουν πως απεβίωσε, μας είπαν πως θα έπρεπε να κάνουν το τεστ. Δεν μας έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο…»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News