Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό αντίο του πατέρα στο γιο που «έχασε»

Ελλάδα
Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό αντίο του πατέρα στο γιο που «έχασε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι αναρτήσεις για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα - Την Τρίτη η κηδεία του

Συγκινούν οι αναρτήσεις των γονιών του 28χρονου Πάνου Ζάρλα που σκοτώθηκε ακαριαία, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι γονείς του νικητή του 1ου ριάλιτι «Power Of Love», ανάρτησαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media φωτογραφίες με το γιο τους, οι οποίες συνοδεύονταν από συγκινητικά μηνύματα.

«Ήσουν φως έμεινε σκοτάδι»

Το δικό του «αντίο» μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook στέλνει στο γιο του ο πατέρας του Πάνου Ζάρλα, Λάζαρος Ζάρλας.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε:

«ΓΙΕ ΜΟΥ! Θα είσαι το χαμόγελό μου.. πάντα... Ήσουν φως έμεινε σκοτάδι!! Δε θέλω να πω τίποτα άλλο μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν!!»

«Έμοιαζα κοριτσάκι»

Την τελευταία φορά που βρέθηκε στην αγκαλιά του γιου της δημοσίευσε στο Facebook, η Στέλλα Νικολάου, μητέρα του Πάνου Ζάρλα, γράφοντας:

«Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι!»

Στη Λέσβο η κηδεία του

Η κηδεία του Πάνου Ζάρλα θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στην ιδιαίτερα πατρίδα του, στη Στύψη Λέσβου.

Εν όψει της κηδείας του, η πρώην σύντροφός του, η Κρητικιά, Στέλλα Μιζεράκη, ανακοινώνει την επιθυμία του νεαρού που «χάθηκε» στην άσφαλτο.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε story της στο Instagram, αντί στεφάνων, όσοι παραβρεθούν στην κηδεία, καλούνται να δώσουν τα χρήματα σε ένα παιδάκι που τα έχει ανάγκη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News