Η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα «ραγίζει» καρδιές

Ελλάδα
Η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα «ραγίζει» καρδιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παίκτες του Power of Love αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους φίλο

Την πρώτη της ανάρτηση μετά το βίαιο θάνατο του πρώην συντρόφου της έκανε η Στέλλα Μιζεράκη, επίσης παίκτρια του Power of Love 1, εκεί που γνωρίστηκε με τον Πάνο Ζάρλα.

Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους βρήκε, ενώ τα λόγια  της Στέλλας «ραγίζουν» καρδιές. Στο Instagram η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία του Πάνου και στη λεζάντα προσπαθεί να περιγράψει όσα νιώθει για  τον πρόωρο χαμό του Πάνου.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες... Αυτό ήταν το τραγούδι μας... Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες.

Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!».

Την ίδια ώρα, οι περισσότεροι παίκτες του πρώτου Power of Love έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον καλό τους φίλο που τόσο αγάπησαν για την ψυχή και την καλοσύνη του:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News