Κύπρος: Φόβοι ότι ο serial killer «Ορέστης» δολοφόνησε και στην Ελλάδα

Ελλάδα
Κύπρος: Φόβοι ότι ο serial killer «Ορέστης» δολοφόνησε και στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ελληνικές αρχές διενεργούν έρευνες - Σοκαριστική η ομολογία του δράστη

Ανατριχιάζει ακόμα και το ενδεχόμενο ότι ο serial killer «Ορέστης» όχι μόνο μπορεί να έχει δολοφονήσει παραπάνω γυναίκες, αλλά υπάρχει πιθανότητα να έχει θύματα και στην Ελλάδα καθώς για ένα χρονικό διάστημα βρισκόταν στη χώρα μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ο δράστης βρισκόταν στην Ελλάδα από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2018, αφού μόλις τελείωσε το σχολείο, ήρθε στην Αθήνα και υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων.

Ήδη έχουν εντοπιστεί τα πτώματα δύο γυναικών με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, ενώ νεκρό θεωρείται και το 6χρονο κοριτσάκι της μίας από τις δύο δολοφονημένες γυναίκες.

Ο φόβος, πάντως, ότι τα θύματα είναι περισσότερα, προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην Κύπρο και όχι μόνο, αφού τουλάχιστον τέσσερις ακόμα γυναίκες αγνοούνται.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος «Ορέστης», που υπηρετούσε ως αξιωματικός του στρατού στην Κύπρο, ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης Μαίρη Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της Σιέρα, καθώς και ακόμα μιας γυναίκας από τις Φιλιππίνες, της Αριάν Παλανάς Λοζάνο.

Η σοκαριστική ομολογία του δράστη

«Κατά τη διάρκεια της ερωτικής µας συνεύρεσης τη στραγγάλισα. Μετά την έδεσα και την πέταξα στο φρεάτιο του µμεταλλείου στο Μιτσερό» φέρεται να δήλωσε προς τους δικαστικούς λειτουργούς που τον άκουγαν εμβρόντητοι. Στην ίδια λίμνη έριξε τυλιγμένη σε σεντόνι και την εξάχρονη µαζί µε πέτρες.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, όταν είδε ότι οι πέτρες υποχώρησαν, έσυρε πίσω το πτώμα, στερέωσε καλύτερα τις πέτρες και το ξαναπέταξε στο νερό. Κατά τις έρευνες για τον εντοπισµό της το Σάββατο οι Αρχές βρήκαν το σώμα µιας δεύτερης γυναίκας που ενδεχομένως ανήκει στην 28χρονη Αριάν Παλάνας Λοζάνο µε καταγωγή από τις Φιλιππίνες.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της πρώην βοηθού αρχηγού της Κυπριακής Αστυνομίας, Μαριάννας Φραντζή, και ο τρόπος θανάτου του της ήταν ακριβώς ίδιος µε εκείνον της 38χρονης, όπως ομολόγησε ο δράστης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News