default-image

Κύπρος: Έψαχναν 6χρονη και βρήκαν άλλο πτώμα - Φόβοι για serial killer

Ελλάδα
Κύπρος: Έψαχναν 6χρονη και βρήκαν άλλο πτώμα - Φόβοι για serial killer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη στην Κύπρο όπου εντοπίζονται τα πτώματα γυναικών

Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 38χρονης Φιλιπιννέζας Marry Roze, καθώς οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια ερευνών σε Μιτσερό και Ξυλιάτου εντόπισαν μέσα σε φρεάτιο 125 μέτρων στην Κύπρο το πτώμα ενός δεύτερου κοριτσιού, το οποίο όμως δεν ανήκει στην 6χρονη κόρη της 38χρονης, η οποία αγνοείται. 

Όλα άρχισαν την περασμένη Κυριακή όπου δυο επισκέπτες στην περιοχή από Γερμανία και ΗΠΑ εντόπισαν κάτι που ομοίαζε σε ανθρώπινο πτώμα.

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ όπου μετά από μια πολύωρη επιχείρηση ανέσυραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Δυο μέρες μετά, ταυτοποιήθηκε η άτυχη Mary Rose και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι ενός ειδεχθούς εγκλήματος, αφού τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν τον Μάιο του 2018 και μαζί της ήταν και η 6χρονη κόρη της, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα 35χρονος παραδέχθηκε ότι διέπραξε το έγκλημα και υπέδειξε στους ανακριτές συγκεκριμένους χώρους σε Ξυλιάτο και Μιτσερό.

Δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι ανασύρθηκε δεύτερο πτώμα γυναίκας. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο ενώ ανέφερε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν τόσο εκεί όσο και στην περιοχή της λίμνης με σκοπό τον εντοπισμό του εξάχρονου κοριτσιού. 

Ο κ.Σιάηλος τόνισε σύμφωνα με το ethnos.gr ότι οι Αρχές βρίσκονται στο πολύ αρχικό στάδιο αναφορικά με την διερεύνηση για την ταυτότητα του δεύτερου πτώματος. Στον χώρο των ερευνών έσπευσε ο υπεύθυνος ΤΑΕ και ο Αστυνομικός Δ/ντης Λευκωσίας.

Την ίδια ώρα ισχυρές δυνάμεις βρέθηκαν στην περιοχή ενώ επί τόπου έσπευσαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι οι αρχές είναι "αρκετά κοντά" στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Υπάρχουν πάντως φόβοι ότι πρόκειται για serial killer καθώς έχουν ήδη εντοπιστεί δύο πτώματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News