Ειδήσεις

Άνδρας παρενόχλησε και φίλησε μαθητή, την ώρα που σχολούσε

Ένα περίεργο περιστατικό στην Κρήτη όταν ένας άγνωστος έδειξε σε μαθητή πορνογραφικό υλικό & τον φίλησε, την ώρα που γυρνούσε από το σχολείο

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην Ιεράπετρα, όταν - σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια του η μητέρα - ένας μαθητής παρενοχλήθηκε από έναν άγνωστο και μάλιστα έξω από το ίδιο του το σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα του μαθητή, χτες το μεσημέρι ένας άγνωστος, περίπου 20 με 30 ετών (και με ύψος 1,70), πλησίασε το γιο της, την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο, τράβηξε το παιδί της από το χέρι, το παρέσυρε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και του έδειξε πορνογραφικό υλικό.

Μάλιστα, ο άγνωστος φέρεται να φίλησε το μαθητή στο μάγουλο και το μέτωπο. Ενώ, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα του, ο ανήλικος αντιστάθηκε, χτύπησε τον άγνωστο δυο φορές και τελικά κατάφερε να του ξεφύγει.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Λάκκος της Ιεράπετρας, με τη μητέρα να ειδοποιεί απευθείας την αστυνομία, η οποία και μετέβη στο σημείο.

Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται, έδειξαν στο παιδί υλικό από κάμερα μήπως αναγνωρίσει τον άνδρα που του επιτέθηκε, όμως δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο.

Σύμφωνα με το hxonews.gr, αυτό οδηγεί την αστυνομία σε ένα πρώτο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν συνδέεται με αντίστοιχο που είχε σημειωθεί προ μηνών και πάλι στην ίδια περιοχή όταν άνδρας, φορώντας κουκούλα, είχε τότε παρενοχλήσει μια γυναίκα.

Όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο είναι ανοιχτά και οι Αστυνομικές αρχές εξετάζουν σε βάθος το περιστατικό.

Σχόλια