Ειδήσεις

Η Ιεράπετρα μετρά αντίστροφα για τη φωταγώγηση του δέντρου

Αντίστροφα μετρά η Ιεράπετρα για τις πιο λαμπερές της μέρες, αυτές της περιόδου των Χριστουγέννων που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στην κεντρική πλατεία. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συναυλία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τα συγκροτήματα «The Players» και «Kings».

Ωστόσο, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν ήδη από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο λοιπόν στις 17.00, θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των καλικάντζαρων. Οι καλικάντζαροι αυτοί που είναι και πολλοί, αλλά και πολύ ωραίοι, θα εμφανιστούν στο θεατράκι στο πάρκο του Δήμου και θα αλωνίσουν την πόλη. Με λίγο αλεύρι και μουτζούρα θα σας μεταμορφώσουν.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 20.00, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» Χριστουγεννιάτικη Μουσικοθεατρική Παράσταση από τη Χορωδία Νέων του Δήμου Ιεράπετρας

Επιμέλεια-Δ/νση: Τζένη Φραγκούλη

Πιάνο: Στέλλα Μαστοράκη Ακορντεόν: Δέσποινα Παντελή    

Κάθε μέρα όμως, έως και το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ο Δήμος Ιεράπετρας έχει φτιάξει ένα απολύτως χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα και καλεί όχι μόνο τους Ιεραπετρίτες, αλλά και όλους τους Κρητικούς, ή όσους βρεθούν στο νησί.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν όμως και στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γυαλού την Πέμπτη 28 και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια