default-image

Του... χρόνου η δίκη του γυμναστή για το βιασμό της 13χρονης

Κρήτη
Του... χρόνου η δίκη του γυμναστή για το βιασμό της 13χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα εκδικαστεί τελικά - σε δεύτερο βαθμό - η υπόθεση του βιασμού μιας 13χρονης αθλήτριας από τον γυμναστή της, η οποία είχε εκτυλιχθεί πριν από περίπου 16 χρόνια στην Ιεράπετρα.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης επρόκειτο να καθίσει σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ο Κρητικός γυμναστής, ο οποίος τον Ιούνιο του 2015, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για την πράξη του βιασμού κατ' εξακολούθηση.

Σήμερα, ωστόσο, δεν παρευρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, καθώς, σύμφωνα και με τα έγγραφα που προσκόμισε η πλευρά της υπεράσπισής του, ο 56χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ

Έτσι, το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη για τις 26 Σεπτεμβρίου του 2018.

Ο 56χρονος - σήμερα - άνδρας, - ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ασχολείτο δραστήρια με τη Χρυσή Αυγή - , είχε αποφυλακιστεί για λόγους υγείας, μετά από ένα χρόνο στη φυλακή, τον Ιούνιο του 2016.

Υπενθυμίζεται ότι ο γυμναστής είναι ένας από τους 69 κατηγορούμενους στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής που διεξάγεται εδώ και περίπου δυόμιση χρόνια στην Αθήνα.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News