Ειδήσεις

Έγιναν Κρητικοί μετά από 40 χρόνια τουρίστες

"Πάντα η ερώτηση που θέτω στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της περιοχής  που επιλέγουν για σειρά ετών τον Άγιο Νικόλαο ώς τουριστικό προορισμό, είναι η εξής: ποιό είναι το στοιχείο εκείνο που τους ωθεί ώστε να επισκέπτονται ξανά και ξανά την πόλη. Τις περισσότερες φορές λαμβάνω την ίδια απάντηση οι άνθρωποι και η φιλοξενία"!

Τα παράπανω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την βράβευση ενός ακόμα ζευγαριού επαναλαμβανόμενων επισκεπτών από την Σκωτία των κ.κ:  Alister & Fiona Blyth, που επιλέγουν εδώ και σαράντα χρόνια την περιοχή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Η προσφορά εμπειριών υψηλής ποιότητας, η διατήρηση της Κρητικής φιλοξενίας αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι -επιχειρηματίες και πολίτες -  αποτελούν όπως φαίνεται ασφαλές κριτήριο επιλογής για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, όπως καταγράφεται στο Μητρώο Επισκεπτών που διατηρεί ο Δήμος.

Εξ άλλου όπως υποστήριξε και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, όσο κι αν η περιοχή έχει επηρεαστεί από την τουριστική λαίλαπα των τελευταίων 40 χρόνων, η ανθρωπιά, η γεναιοδωρία και η φιλοξενία αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που αναδεικνύουν τον τόπο ώς ιδανικό προορισμό για τους πολίτες του κόσμου.

Σχόλια