Ειδήσεις

Στη χειρουργική δύο άτομα, μετά από ντεραπάρισμα αγροτικού

Στη χειρουργική έχουν μεταβεί δύο άτομα, έπειτα από ντελαπάρισμα αγροτικού, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Με αίμα βάφτηκαν για άλλη μια φορά οι δρόμοι της Κρήτης, όταν ένα αγροτικό στην Ιεράπετρα ντεραπάρισε, με τον οδηγό και συνοδηγό να έχουν μεταφερθεί στη χειρουργική κλινική.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 7:00 το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τον κόμβο της Παχιάς Άμμου στην Ιεράπετρα με κατεύθυνση το Ηράκλειο . Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, το αγροτικό αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού και συνοδηγού.

Στο σημείο σταμάτησαν άμεσα οι διερχόμενοι οδηγοί, για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και συγκεκριμένα στη χειρουργική κλινική, με τον ένα εκ των δύο να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, καθώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παρελείφθη από το ΕΚΑΒ χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ενώ σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο έτερος τραυματίας.

Να σημειωθεί ότι οι δύο τραυματίες διαμένουν στο Ηράκλειο ενώ στο συγκεκριμένο σημείο και κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί και άλλα ατυχήματα.

Την ώρα πάντως  του τροχαίου δεν υπήρχαν άσχημες καιρικές συνθήκες ενώ φως στα αίτια έχει αναλάβει να ρίξει η αστυνομία.

Τέλος, δεν έχει καταστεί, έως τώρα απαραίτητο, οι δύο τραυματίες να μεταφερθούν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

Σχόλια