Ειδήσεις

Οροπέδιο Λασιθίου: Ο ήλιος προκάλεσε κοσμοσυρροή, video-pics

Δεύτερη ημέρα του χρόνου και το κατάλευκο τοπίο αποζημιώνει κατοίκους και επισκέπτες του Οροπεδίου Λασιθίου που απολαμβάνουν όμορφες στιγμές

Με χιόνια και καλή διάθεση υποδέχτηκαν το νέο χρόνο οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του οροπεδίου Λασιθίου.

Δεύτερη ημέρα του χρόνου και το κατάλευκο τοπίο φαίνεται να αποζημιώνει τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του Οροπεδίου Λασιθίου, οι οποίοι έχουν κατακλύσει την περιοχή και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές με τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο του Οροπεδίου Λασιθίου, κ. Γιάννη Στεφανάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr: "Υπάρχει αρκετός κόσμος που επέλεξε σήμερα το Οροπέδιο Λασιθίου για μια ολιγόωρη ανάπαυλα. Μάλιστα, το τοπίο είναι ηλιόλουστο, πράγμα που προσελκύει ακόμη περισσότερους επισκέπτες, ενώ την τιμητική τους έχουν τα καταστήματα και οι ταβέρνες. Προβλήματα στις μετακινήσεις δεν υπάρχουν και η κυκλοφορία από και προς το Οροπέδιο διεξάγεται κανονικά και χωρίς αλυσίδες."

Παράλληλα, ο Δήμαρχος τόνισε ότι έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης που είχε προκύψει τις προηγούμενες ημέρες, ενώ υπάρχουν ακόμη εκχιονιστικά μηχανήματα στα σοκάκια των χωριών για να ανοίξουν τους δρόμους.

Δείτε τα video που ανήρτησε στο Facebook, ο κ. Σιγανός:

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη -Μαρία Ελένη Νικηφόρου

Σχόλια