Ειδήσεις

Ανάληψη: Τρία χρόνια περιμένουν "ανάσταση" (video)

"Ανάσταση" στο πολύπαθο έργο της ανάπλασης στην Ανάληψη προσδοκούν κάτοικοι που ήδη ταλαιπωρούνται τρία χρόνια και με την αγανάκτηση τους να κορυφώνεται το τελευταίο 3μηνο, εξαιτίας παγώματος των σχετικών εργασιών από τον εργολάβο, με την ευρύτερη περιοχή να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Εργασίες που ξεκινούν και που ξαφνικά… σταματάνε, ανάλογα με τη ροή της χρηματοδότησης και με την κοροϊδία όπως λένε να συνεχίζεται. Στο ίδιο… έργο θεατές, κάτοικοι στην περιοχή της Ανάληψης αγανακτούν όπως και ο εφημέριος του ναού ενόψει Πάσχα.

Όπως υποστηρίζουν, το έργο έχει "παγώσει" εδώ και τρεις μήνες, όταν μάλιστα το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του λήγει στα τέλη Ιουνίου.

Κάτοικοι εξαπολύουν τα βέλη τους εναντίον του πρώην αντιδημάρχου τεχνικών έργων, καθώς όπως περιγράφουν οι δεσμεύσεις του έπεσαν στο απόλυτο κενό. Η καθημερινότητά τους είναι όπως περιγράφουν είναι εφιαλτική…

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο νέος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων δηλώνει ότι ανοίγει ο δρόμος ολοκλήρωσης του έργου, μετά τις διαβεβαιώσεις από αρμοδίους της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ότι  θα αποκατασταθεί η ομαλή χρηματοδότηση του έργου.

Έργα και όχι άλλα λόγια ζητούν κάτοικοι που θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Γιάννη Αναστασάκη.

Παράλληλα, αναφέρονται στις κάθε είδους κακοτεχνίες εργασιών στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίες όπως τονίζουν θα πρέπει να αποκατασταθούν με την ολοκλήρωση του έργου.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια