Ειδήσεις

Β.Σιούτη: Η εφαρμογή του 3ου Μνημονίου αιτία φθοράς του Τσίπρα  

Για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο , η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κυβερνάει ουσιαστικά με την εφαρμογή μέτρων και αποφάσεων του τρίτου μνημονίου, οπότε πλέον ο Αλέξης Τσίπρας εισπράττει ευθέως την φθορά από τις αντιδράσεις των πολιτών.

Αυτό επισημαίνει μιλώντας στο Ράδιο 9,84  και στο Γιώργο Σαχίνη, η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη , σημειώνοντας ότι η συνέντευξη Βαρουφάκη ουσιαστικά αποκάλυψε ότι από τον Φεβρουάριο του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχτεί τα μνημόνια και απλά  χειρίστηκε με πρόχειρο τρόπο το πώς δεν θα πει στους πολίτες με σαφήνεια την υποχώρηση που είχε αποδεχτεί να κάνει.

Η Βασιλική Σιούτη  σημείωσε ότι στην εφαρμογή του μνημονίου δεν διαφωνεί ούτε ο Μητσοτάκης, αλλά φαίνεται να είναι έτοιμος για μία σκληρή αντιπολίτευση και άλλα μέτρα για την κάλυψη των δημοσιονομικών κενών , που μένει να δούμε τι χαρακτήρα θα έχουν όταν θα φέρει στη Βουλή τη δική του πρόταση για το ασφαλιστικό.

Χαρακτήρισε τέλος αδιέξοδες και με κόστος τις συνεχιζόμενες τακτικές του Μεγάρου Μαξίμου να διαρρέει πληροφορίες που είναι σε απόκλιση με το νόημα των επαφών του Πρωθυπουργού με πολιτικούς αρχηγούς όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχόλια