Ειδήσεις

Εκστρατεία ενημέρωσης από τους βουλευτές με εντολή Τσίπρα

Σαφή εντολή για άμεσες συναντήσεις με το λαό και την τοπική κοινωνία έλαβαν οι Κρητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σκοπός της εντολής του πρωθυπουργού, οι Κρήτες βουλευτές να συναντηθούν με απλούς πολίτες και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, για να γίνει αφενός μία αποτίμηση του κυβερνητικού έργου και, αφετέρου, μία πρώτη ενημέρωση για το άμεσο κυβερνητικό πλάνο το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και επώδυνες αλλαγές για τους πολίτες.

Το ασφαλιστικό θα υποστεί δίκαιες παρεμβάσεις όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, ενώ θα δοθεί σκληρός αγώνας για τη στήριξη των εργασιακών δικαιωμάτων, ανέφερε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

«Επιτακτικό κρίνεται το άμεσο ξεκαθάρισμα στις διοικήσεις των νοσοκομείων», με την απομάκρυνση νοσηρών στοιχείων που έχουν καθηλώσει τη δημόσια υγεία στο βάλτο, ανέφερε με τη σειρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, απαντώντας παράλληλα στα δημοσιεύματα περί "χρωματισμένης" αξιολόγησης.

 

Λευτέρης Κουμαντάκης

Σχόλια