default-image

Οικογένεια διχασμένη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ στο Λασίθι

Κρήτη
Οικογένεια διχασμένη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ στο Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικογενειακή... αναταραχή στο χώρο της Αριστεράς στρο Λασίθι, αφού μια οικογένεια βρίσκεται σε ...διαφορετικούς πολιτικούς χώρους!

Η αναταραχή δημιουργήθηκε όταν το Σάββατο, ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Ιεράπετρας και Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης "Πολίτες εν Δράσει"  Κώστας Μπαλοθιάρης (του Γρηγορίου και της Μαρίας), ανακοίνωσε μέσω των social media ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου.

Για ποιον λόγο δημιουργήθηκε η όλη ταραχή  και ο προβληματισμός, στην Ιεράπετρα κυρίως όπου δραστηριοποιείται και πολιτεύεται ο νεαρός επιχειρηματίας Κώστας Μπαλοθιάρης; Διότι λίγες μέρες νωρίτερα, ο πατριός του και σύντροφος της μητέρας του Κωστής Δερμιτζάκης, δήλωσε ότι θέτει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, εντασσόμενος στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη  και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο (κάτι που είναι πλέον πολύ πιθανό!) να είναι υποψήφιος βουλευτής με το νέο  αντιμνημονιακό ποιλιτικό φορέα!

Ο Κωστής Δερμιτζάκης ήταν μέχρι προ ολίγων ημερών βουλευτής Λασιιθίου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο εξελέγη τον περασμένο Ιανουάριο και είχε αρνηθεί να υπερψηφίσει το τρίτο μνημόνιο.

Το μεγαλύτερο δίλλημμα ασφαλώς το έχει η μητέρα του, η οποία θα έχει να επιλέξει μπροστά στην κάλπη μεταξύ του συντρόφου και του παιδιού της.

Ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ - σύμφωνα με την ανακοίνωση του - έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω δήλωση.

"Σε αυτές της δύσκολες ώρες τις οποίες κάποιοι επέλεξαν να ρίξουν την κυβέρνηση πριν καν ολοκληρώσει 8 μήνες θητείας μη αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη της κοινωνίας για σταθερότητα, αναγνωρίζουμε στον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα την υπεύθυνη και έντιμη στάση του, αναλαμβάνοντας βάρη και ευθύνες που δεν του αναλογούν αλλά που σε διαφορετική περίπτωση θα μας   οδηγούσαν σε καταστροφή. Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν τους τελευταίους 8 μήνες πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να σταθούμε δίπλα του, δίνοντας του την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του χτυπώντας την διαπλοκή και αποκαθιστώντας το αίσθημα δικαίου στην κοινωνία.

Στις εκλογές στις 20 του Σεπτέμβρη θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λασιθίου . Στο πλαίσιο της υποψηφιότητας μου, θα καταθέσω στον Δήμαρχο Ιεράπετρας την παραίτηση μου από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας και τις επιτροπές που συμμετείχα, σε μια προσπάθεια να προστατέψω την παράταξη με την οποία συμμετέχω σε αυτό, για όλη την σκληρή και ουσιαστική δουλειά που έχουμε κάνει, ευχαριστώντας την παράλληλα, για την ευκαιρία που μου έδωσε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της, αναδεικνύοντας με, πρώτο σε σταυρούς.

Φίλοι και φίλες, ο μόνος τρόπος να μην κάνεις λάθος, είναι να μην κάνεις τίποτα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, να αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του, κάνοντας παράλληλα και την αυτοκριτική του. Ο σύντροφος και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με εντιμότητα αναγνώρισε τα λάθη που έγιναν στους 8 μήνες διακυβέρνησης του. Στις 20 Σεπτεμβρίου ζητάμε απο τον Ελληνικό λαό να μας τιμήσει εκ νέου με την ψήφο του με περισσότερη γνώση και σοφία αλλά και με όρεξη και θέληση για σκληρή δουλειά ώστε να τα καταφέρουμε"καταλήγει ο υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπαλιθιάρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News