Ειδήσεις

Διάλεξη της Αγγ. Πλουμά στο ΑΛΠ

Σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου στις 17:00 στην αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (λ. Ικάρου 5), στο πλαίσιο του κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης-Τμήμα Ηρακλείου, με το γενικό τίτλο "Διαχείριση σχέσεων: Η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους", η κ. Αγγελική Πλουμά, σύμβουλος προσωπικής/επαγγελματικής ανάπτυξης, θα αναπτύξει το θέμα "Ζωή χωρίς αλλαγές δεν είναι ζωή".

Με τη διάλεξη της κ. Πλουμά, ολοκληρώνεται η διδακτική περίοδος 2014-2015 του Α.Λ.Π. Κρήτης τμ. Ηρακλείου.

Τα μαθήματα των δύο κύκλων μαθημάτων παρακολούθησαν 450 Ηρακλειώτες. Αμέσως μετά το τέλος του μαθήματος θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των πιστοποιητικών παρακολούθησης στους σπουδαστές και των δύο τμημάτων.

Το Α.Λ.Π. Κρήτης με ανακοίνωσή του συγχαίρει «τους συμμετέχοντες οι οποίοι επέλεξαν να διαθέσουν μέρος του ελάχιστου ελεύθερου τους χρόνου τους για την αυτομόρφωση και αυτοβελτίωσή τους» και τους ευχαριστεί «θερμά για τη στήριξη της προσπάθειας που καταβάλλουμε ως Α.Λ.Π. στον τομέα της διά βίου επιμόρφωσης.

Ευχαριστούμε επίσης για τη στήριξη την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς και την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα για τη διάθεση της αίθουσας για την πραγματοποίηση των μαθημάτων μας, όπως και τους εργαζόμενους της τράπεζας για την τεχνική υποστήριξη κ.λ.π.

Τέλος πολλά ευχαριστώ στη συντονίστρια του Α.Λ.Π. στο Ηράκλειο κ. Ελένη Τραντά-Νερολαδάκη, η οποία μαζί με την Ειρήνη Αποστολάκη, η οποία ήταν στη Γραμματεία, φρόντισαν με συνέπεια και υψηλή υπευθυνότητα την άψογη λειτουργία του τμήματος.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή επάνοδο στα μαθήματα με το καλό το Σεπτέμβριο».

Πληροφορίες: www.alp.edu.gr και κ. Ελένη Τραντά-Νερολαδάκη, συντονίστρια Α.Λ.Π. Ηρακλείου, τηλ: 6936004242.

Σχόλια