Ειδήσεις

Μ. Βαμιεδάκης: "Με το δεξί η νέα τουριστική περίοδος"

Η Περιφέρεια Κρήτης «μπήκε με το δεξί» στην υλοποίηση του προγράμματος τουριστικής προβολής 2015, με τη συμμετοχή της στη διεθνή τουριστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας από 13 έως 18 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού Μιχάλη Βαμιεδάκη στο Ράδιο 9,84.

Τα μηνύματα από την ολλανδική αγορά είναι «εξαιρετικά θετικά, καθώς οι τάσεις της τουριστικής κίνησης είναι ήδη αυξητικές σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι εκτιμήσεις είναι πως οι ελληνικοί προορισμοί θα διατηρήσουν και το 2015 συγκριτικό πλεονέκτημα στη Μεσόγειο».

Σημειώνεται ότι η Κρήτη είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Ολλανδών, με υψηλό δείκτη επαναλαμβανόμενων τουριστών που εκτιμούν τον πολιτισμικό της πλούτο, την κρητική διατροφή, την ελληνική φιλοξενία και το ξεχωριστό κρητικό τοπίο.

Με τη συμπαράσταση του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών, δημιουργείται πλέον μια βάση στοιχείων με ενδιαφερόμενους προκειμένου να λαμβάνουν ιδιαίτερη πληροφόρηση για την Ελλάδα και ενημερωτικό υλικό.

Επόμενος τουριστικός σταθμός της Περιφέρειας Κρήτης είναι στις Βρυξέλλες, στη διεθνή τουριστική έκθεση "Salon Des Vacances", που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 9 Φεβρουαρίου 2015.

Σχόλια