Ειδήσεις

Προσφορά αγάπης στη "Ζωοδόχο Πηγή" από το 1για1.gr

Τα πρώτα αγαθά στη "Ζωοδόχο Πηγή" παρέδωσαν σήμερα τα μέλη ενός νέου ηλεκτρονικού καταστήματος στην Κρήτη με έδρα το Ηράκλειο, το οποίο εμπορεύεται διαδικτυακά ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, με ένα κοινωνικό και καινοτόμο τρόπο.

Πρόκειται για το  1για1.gr, το οποίο συμπληρώνει μόλις λίγες βδομάδες ζωής και κοινωνικής προσφοράς, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη, αφού και αγοράζουν φθηνά και ανακουφίζουν όσους έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά. Αγοράζοντας ένα αγαθό από το ηλεκτρονικό κατάστημα, ένα αντίστοιχο αγαθό παραδίδεται σε Ιδρύματα που οι ίδιοι επιλέγουν…

Με τον καινοτόμο αυτό τρόπο, η εταιρεία πουλάει ποιοτικά προϊόντα σε ικανοποιητικές τιμές και συμβάλλει στον κοινωνικό αυτό σκοπό. Σκοπός τους δεν είναι όπως αναφέρουν η κερδοφορία αλλά η κάλυψη μόνο των βασικών εξόδων της εταιρείας, γι' αυτό και επιστρέφουν το όποιο κέρδος με τη μορφή αντίστοιχης παροχής αγαθών.

Παράλληλα, το 1για1.gr στηρίζει τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα, όπως παρθένο ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές, παξιμάδι κριθαρένιο, παραδοσιακό πράσινο σαπούνι ελαιολάδου, ζυμαρικά και όχι μόνο.

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια