Ειδήσεις

Ο Χ. Βαβουρανάκης νικητής-Μετρήθηκαν ξανά τα ψηφοδέλτια!

Σε μεγάλη ανατροπή οδηγήθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, καθώς η παράταξη του Χάρη Βαβουρανάκη (φωτογραφία), σε σύνολο 1.100 ψηφισάντων, κέρδισε καθαρά την πρώτη θέση, με 479 ψήφους και ποσοστό 43,5%. Δεύτερος με μεγάλη ανατροπή στα τελευταία 10 ψηφοδέλτια είναι ο Ηλίας Σανιδάς, από το ΣΥΡΙΖΑ, με 278 ψήφους και 25,2%, αφήνοντας πίσω την παράταξη του Γιώργου Κοχιαδάκη, που στηρίχθηκε από τη Ν.Δ., η οποία παραδοσιακά κερδίζει στον ΙΣΗ, με 276 ψήφους ή 25%. Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ συγκεντρώνει 38 ψήφους.

Ωστόσο με το τέλος της έκδοσης των αποτελεσμάτων υπήρξε ένταση ιδίως για τη διαφορά μεταξύ δεύτερου και τρίτου με αποτέλεσμα γύρω στις 2 το πρωί να ξεκινήσει επανακαταμέτρηση καθώς υπήρχε το ενδεχόμενο από την κούραση ψηφοδέλτια του ενός συνδυασμού να έχουν κατακυρωθεί στον άλλον.

Σε κάθε περίπτωση όμως το πολιτικό μήνυμα δεν αλλάζει.

Να σημειωθεί ότι πηγές εντός του Ιατρικού Συλλόγου επισήμαναν ότι η ανατροπή αυτή έχει την εξήγησή της, αφού ο αξιόλογος υποψήφιος της "Ανανεωτικής Κίνησης Γιατρών" φαίνεται να "πλήρωσε" την υποστήριξη από στελέχη που ανήκουν στο σκληρό κυβερνητικό πυρήνα, όπως είναι ο Γ. Πασπάτης και ο Γ. Ροκαδάκης.

Του Γιώργου Σαχίνη

Σχόλια