default-image

Εθελοντική αιμοδοσία στην περιφέρεια

Κρήτη
Εθελοντική αιμοδοσία στην περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εθελοντική Αιμοδοσία Τρίτη 6 Μαΐου 2014 ώρες 9:30 π.μ.-13:00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας, για την Τράπεζα αίματος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας.»

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 από 9:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ. θα διενεργηθεί εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου στην Περιφέρεια Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας, για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου .

Παρακαλούμε τους συναδέλφους, αλλά και συγγενείς, φίλους και γνωστούς που έχουν την δυνατότητα, να προσέλθουν για να προσφέρουν μια φιάλη αίμα.  Οι ανάγκες είναι γνωστό ότι είναι τεράστιες, η προσφορά ιερή και οι αιμοδότες έχουν πολλαπλά οφέλη.

Παρακαλούνται οι αιμοδότες που δίνουν αίμα για την Τράπεζα αίματος του Συλλόγου, να αναφέρουν στους υπεύθυνους αιμοδοσίας ότι αφορά την Τράπεζα Αίματος Νομαρχίας Ηρακλείου, μια και η ονομασία της Τράπεζας δεν έχει ακόμα αλλάξει.  Επίσης παρακαλούμε όπως επικοινωνούν με τους διαχειριστές της Τράπεζας:  Μπίλιο Χρήστο, Τσαφαντάκη Αγγελική και Κουρή Πόλυ ΑΜΕΣΑ, για να καταγράφονται οι μπουκάλες στο όνομά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News