default-image

Οργή από τη συμπεριφορά των "νταήδων" - 4Χ4 εισέβαλε σε καφετέρια!

Κρήτη
Οργή από τη συμπεριφορά των "νταήδων" - 4Χ4 εισέβαλε σε καφετέρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο Σίσι Λασιθίου όπου μεθυσμένος οδηγός, εισέβαλε με 4Χ4 σε καφετέρια! Έντρομοι τουρίστες κρατώντας αγκαλιά τα παιδιά τους έτρεχαν να γλιτώσουν. Τα αίματα "άναψαν" όταν ο μεθυσμένος οδηγός, πέρασε μπροστά από την καφετέρια κάνοντας ελιγμούς.

Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά από καφετέρια  στον παραλιακό δρόμο του Σισίου όπου ο μεθυσμένος νταής άρχισε να κόβει βόλτες με επικίνδυνους ελιγμούς. Τα αίματα "άναψαν" όταν μετά από παρατήρηση που του έγινε, χαστούκισε μια σερβιτόρα, ενώ ακολούθησε συμπλοκή όταν ο ιδιοκτήτης της καφετέριας και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες μπήκαν στη μέση.

Έντρομοι τουρίστες κρατώντας αγκαλιά τα παιδιά τους έτρεχαν να γλιτώσουν βλέποντας το δράστη να επιστρέφει στο 4Χ4 και να γκαζώνει, βάζοντας στο στόχαστρο την κατάμεστη καφετέρια.

Οι σκηνές πανικού που ακολούθησαν δεν περιγράφονται καθώς ο δράστης , ούτε λίγο - ούτε πολύ, λίγο έλειψε να  γκρεμίσει την καφετέρια ανεβάζοντας το φορτηγό πάνω στο πεζοδρόμιο, παρασύροντας στην πορεία του τραπέζια και καθίσματα!

(Τα ίχνη από την τρελή πορεία του 4x4)

Αποσβολωμένοι οι τουρίστες από τις πρωτοφανείς σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους, έσπευσαν να αποχωρήσουν από τις καφετέριες.

Κανείς δεν μπορούσε να τους καθησυχάσει, καθώς η αστυνομία δεν έφτασε εγκαίρως για τη σύλληψη του δράστη ο οποίος διέφυγε ανενόχλητος από την περιοχή. 

Tης Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News