Αγγέλα Δουλγεράκη

Ευτυχώς η ανθρωπιά μας παραμένει

Καλούμε την κυβέρνηση να βάλει ένα τέλος στην οικονομική κατρακύλα που έχει καταρρακώσει την Ελληνική κοινωνία, που έχει ρημάξει την αξιοπρέπεια των πολιτών της, που αντί την ''πολυταγμένη'' ανάπτυξη βλέπουμε μόνο την ύφεση…


Δεν αντέχει άλλο ο Ελληνικός λαός να σηκώνει στις πλάτες του την οικονομική κρίση με τα μέτρα λιτότητας ολοένα να αυξάνονται χωρίς να διαφαίνεται ''ακτίνα ηλίου'' ανάκαμψης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΗ.


Αφορμή η δημοσιοποίηση της ιστορίας οικογένειας που ταΐζει το παιδί της νερό με αλεύρι αντί για γάλα, στην εφημερίδα Νέα Κρήτη και το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου να βοηθήσει.


Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα σε τοπικό τύπο που κάνει αναφορά στο οικογενειακό δράμα που βιώνει ένας οικοδόμος εργάτης μαζί με την οικογένεια του, λόγω της ανέχειας, θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίηση του για άλλη μια φορά από την ανταπόκριση του κόσμου, όπου μέσω πολλών τηλεφωνικών επικοινωνιών με το ΕΚΗ, εξέφρασε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση του προς την οικογένεια προσφέροντας και οι ίδιοι από το υστέρημα τους.

Δυστυχώς όμως, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που αντιμετωπίζουμε! Σε καθημερινή βάση που λόγω της ανέχειας και της αυξανόμενη ολοένα ανεργίας δεν είναι λίγοι αυτοί που έρχονται στο ΕΚΗ ζητώντας βοήθεια, καθώς δεν μπορούν σε πολλές περιπτώσεις να καλύψουν ούτε τις ανάγκες σίτισης τους.

Παρά τις πενιχρές οικονομικές δυνατότητες μας και σε συνδυασμό με την βοήθεια και την αλληλεγγύη κάποιον «ανθρώπων» βοηθάμε και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας αυτών των οικογενειών στο μέτρο του δυνατού, καθώς είναι απαράδεκτο να ζουν ανάμεσα μας άνθρωποι εξαθλιωμένοι.

Όσοι επιθυμούν να σταθούν στο πλευρό όλων αυτών των οικογενειών που πραγματικά αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα μπορούν να απευθύνονται στο ΕΚΗ και ώρες 8 π.μ έως 8 μ.μ.

Καλούμε την κυβέρνηση να βάλει ένα τέλος στην οικονομική κατρακύλα που έχει καταρρακώσει την Ελληνική κοινωνία, που έχει ρημάξει την αξιοπρέπεια των πολιτών της, που αντί την ''πολυταγμένη'' ανάπτυξη βλέπουμε μόνο την ύφεση…

Δεν αντέχει άλλο ο Ελληνικός λαός να σηκώνει στις πλάτες του την οικονομική κρίση με τα μέτρα λιτότητας ολοένα να αυξάνονται χωρίς να διαφαίνεται ''ακτίνα ηλίου'' ανάκαμψης.

Σχόλια