default-image

Γ. Λιονάκης: Εύκολη λύση η φορολόγηση του αυτοκινήτου

Κρήτη
Γ. Λιονάκης: Εύκολη λύση η φορολόγηση του αυτοκινήτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβληματίζουν και δυναμιτίζουν την αγορά και τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι συνεχείς διαρροές του οικονομικού επιτελείου για τα τέλη κυκλοφορίας, τη σύνδεσή τους ή μη με τις χιλιομετρικές αποστάσεις που καλύπτουν και την αύξηση στο φόρο καυσίμων.

Όπως εξήγησε ο Τρ. Αλεξιάδης, τα τέλη κυκλοφορίας θα μειωθούν, αλλά θα επιβληθεί ένα μικρό τέλος κυκλοφορίας σε όλους και θα συνδεθεί με τη βενζίνη.

Για «δικαιοσύνη και αδικία» μιλά στο Ράδιο 9,84 ο Γιάννης Λιονάκης ως ασφαλιστικός σύμβουλος και εύκολη λύση στοχοποίησης του αυτοκινήτου ελλείψει σταθερής φορολογικής πολιτικής με αποτέλεσμα την κατρακύλα στην αγορά αυτοκινήτου.

''Θέλουμε να πιστεύουμε οι δηλώσεις του Αν. Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ότι έγιναν από χιουμοριστική διάθεση, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους τα μέλη της ΠΟΠΕΚ.

«Τους υπενθυμίζουμε ότι όπως οι ίδιοι μας έλεγαν - όταν μας δέχονταν στα γραφεία τους - μόνο από την πάταξη του λαθρεμπορίου που άφησαν στη μέση ως έργο θα καλύπταμε πολλές τρύπες της οικονομίας», είπε στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ηρακλείου Λυκούργος Σαμόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News