default-image

Αυτό το ρόφημα θα εκτοξεύσει την επίδοσή σου στο κρεβάτι στα ύψη

Υγεία
Αυτό το ρόφημα θα εκτοξεύσει την επίδοσή σου στο κρεβάτι στα ύψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ο καφές βοηθά τη σεξουαλική ζωή των αντρών

Είναι αυτό το ρόφημα με το οποίο ξεκινάς τη μέρα σου. Το παίρνεις στη βόλτα σου χειμώνα – καλοκαίρι και χωρίς αυτό δεν μπορείς να ξυπνήσεις.

Μιλάμε φυσικά για τον καφέ ο οποίος έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλά οφέλη, περίμενες όμως ότι θα σε βοηθούσε στις σεξουαλικές σου επιδόσεις; Κι όμως, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας, ο καφές μπορεί να σε βοηθήσει για να βάλεις «φωτιά» στο κρεβάτι.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το olivemagazine.gr, οι άντρες που καταναλώνουν δύο έως τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα – ή που καταναλώνουν 85 έως 170 mg καφεΐνης από άλλα ποτά (πχ ενεργειακά)- είναι 42% λιγότερο πιθανό να έχουν στυτική δυσλειτουργία.

Εκείνοι που πίνουν τέσσερα έως επτά φλιτζάνια, από την άλλη, έχουν 39% λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη στύση τους.

Αυτά τα στοιχεία ισχύουν για τους υπέρβαρους, τους παχύσαρκους και τους υπερτασικούς άντρες, όχι όμως και για εκείνους που πάσχουν από διαβήτη.

Για τον καφέ, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το διεγερτικό προκαλεί μια σειρά αντιδράσεων στο σώμα που τελικά αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος.

Και κάπως έτσι το ραντεβού με τον καφέ, απέκτησε κι άλλο νόημα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News