default-image

15 λεπτά του χρόνου μας μπορεί να σώσουν μία ζωή

Κρήτη
15 λεπτά του χρόνου μας μπορεί να σώσουν μία ζωή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία θα προσχωρήσει αύριο η ΟΝΝΕΔ Κρήτης και η ΝΟΔΕ Ηρακλείου, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία.

Συγκεκριμένα, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ Κρήτης και την πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας στο πλαίσιο της δράσης «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ».

Η ανάγκη για αίμα είναι αυξημένη στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην Κρήτη, καθώς το αυξημένο ποσοστό τροχαίων ατυχημάτων, μας κατατάσσει στις περιοχές με υψηλή ανάγκη αιμοδοσίας.

Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης για τους άλλους και για τον εαυτό μας. Με μια αιμοδοσία σώζουμε μέχρι 3 ζωές ενηλίκων ή μέχρι 6 ζωές παιδιών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, καλούμε όλους τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες να στηρίξουν την προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος της ΟΝΝΕΔ, αφιερώνοντας 15 λεπτά από το χρόνο τους, για να σώσουν μια ΖΩΗ και να δώσουμε όλοι μαζί το καλύτερο παράδειγμα.

Συμμετέχουμε όλοι στην εθελοντική  αιμοδοσία το Σάββατο 06 Οκτωβρίου, από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38), στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News