default-image

Τι είναι ο βιοσυντονισμός;

Υγεία
Τι είναι ο βιοσυντονισμός;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως βιοσυντονισμός ορίζεται η φυσική, ακίνδυνη και ανώδυνη διαδικασία κατά την οποία με χρήση ειδικών μηχανημάτων επιτυγχάνεται ο ενεργειακός έλεγχος του οργανισμού για την ανεύρεση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων τα οποία στη συνέχεια σε σωματικό (υλικό) επίπεδο, προκαλούν διαταραχές ή παθήσεις.

Για τις οξείες κατάστασεις, ο βιοσυντονισμός προσφέρει αποτοξίνωση, βελτίωση της απόκρισης του ανοσοποιητικού, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, προγράμματα ανακούφισης από τον πόνο και τις φλεγμονές κλπ. Επίσης έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε αποκατάστατη της κινητικότητας ή της λειτουργίας των προβληματικών οργάνων.

του Νίκου Δαραδήμου

Για τις χρόνιες καταστάσεις, πρέπει προ του βιοσυντονισμού να καθοριστεί η αιτία της κατάπτωσης του οργανισμού μέσω της ενεργειακής εξέτασης. Κάποιες από τις πιθανές αιτίες είναι: οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, αλλεργίες, διαταραχή της εντερικής χλωρίδας, χρόνιες λοιμώξεις, βαρέα μέταλλα, έλλειψη βιταμινών & μετάλλων, ψυχολογικά προβλήματα, ενεργειακά μπλοκαρίσματα κλπ.

Σε πρώτη φάση γίνεται αποτοξίνωση και αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος ώστε να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί της αυτοίασης του σώματος. Ακολούθως ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να καταπολεμηθούν οι λοιμώξεις και να αποκατασταθεί η ισορροπία των οργάνων.

Όλα τα παραπάνω έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα εφόσον ο ασθενής ακολουθήσει αποτοξινωτική διατροφή πλούσια σε τροφές με αντιφλεγμονώδη δράση.

Η συχνότητα εφαρμογής του βιοσυντονισμού εξαρτάται από τη χρονικότητα της κατάστασης, την αντίδραση του οργανισμού και το σύνολο των παραγόντων που οδήγησαν στην κατάπτωση.

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, χωρίς κανένα περιορισμό. Η λαμβανόμενη φαρμακευτική αγωγή (εφόσον υπάρχει) δε διακόπτεται χωρίς την έγκριση του θεράποντος ιατρού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News