default-image

Καλοκαίρι και φακοί επαφής, βρήκαμε τη λύση

Υγεία
Καλοκαίρι και φακοί επαφής, βρήκαμε τη λύση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακαλύψαμε τους ιδανικούς φακούς επαφής για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, τα ταξίδια, τις αθλητικές δραστηριότητες, τις απαιτητικές μέρες στο γραφείο, για την κάθε σας μέρα.

Το κατάστημα οπτικών Optical House, διαθέτει κατά αποκλειστικότητα τους καινοτόμους ημερήσιους φακούς επαφής Miru 1 Day Flat Pack.

Οι επαναστατικοί φακοί ημερήσιας χρήσης σας επιτρέπουν να κάνετε άνετα τις δραστηριότητες σας χωρίς να ταλαιπωρήστε. Το υδρόφιλο πολυμερές από το οποίο έχει κατασκευαστεί ο φακός έχει εξαιρετική αντοχή στην αφυδάτωση (57% περιεκτικότητα σε νερό). Έτσι οι φακοί σας δεν ξηραίνονται, δεν θα σας κόβουν και δεν θα σας φέρουν ποτέ σε δύσκολη θέση.

Το υλικό hioxifilcon A χαρίζει στους φακούς εντυπωσιακή αισθητικότητα και όραση.

Η πρότυπη κατεργασία κατασκευής Centraform™ απο τη Menicon, επιτρέπει την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας φακών επαφής με μέγιστη ακρίβεια και αναπαραγωγιμότητα. Ο ασφαιρικός σχεδιασμός των Miru 1 Day Flat Pack, περιορίζει τις σφαιρικές εκτροπές ακόμα και σε υψηλές διοπτρίες, προσφέροντας εξαιρετική οπτική ποιότητα. Το λείο προφίλ των άκρων του φακού ενισχύει την άνεση του χρήστη καθώς περιορίζει την τριβή μεταξύ των βλεφάρων και των άκρων του φακού κατά τους βλεφαρισμούς.

Η έξυπνη συσκευασία

Η συσκευασία των ημερήσιων φακών επαφής Miru 1 Day Flat Pack, θα κάνει τη ζωή σας εύκολη. Η καινοτόμος επίπεδη σχεδίαση της σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πάντα μαζί σας τους φακούς επαφής, ακόμη και μέσα στο πορτοφόλι σας.

Οι Miru 1 Day Flat Pack συσκευάζονται ανα 3 τεμάχια σε ειδικές επίπεδες θήκες-πλατφόρμες που έχουν συνολικό μέγεθος μιας πιστωτική κάρτας! Η εύκολη αποθήκευσή τους στην τσάντα, καθιστά τους Miru 1 Day Flat Pack τους ιδανικούς φακούς επαφής για μεταφορά, ταξίδια, αθλητικές και άλλες εκδηλώσεις. Διατίθενται σε πακέτο των 30 τεμαχίων και μόνο στα καταστήματα Optical House, σε Ηράκλειο και Ρόδο (επίσημος αντιπρόσωπος της Menicon στην Ελλάδα).

Κερδίστε τους φακούς σας για ένα ολόκληρο μήνα!

Επωφεληθείτε τώρα από την Μiru 1 Day Summer Campaign ! Buy 3 Get 1 Free και αγοράστε 4 κουτιά στην τιμή των 3!

Από 01-31 Αυγούστου 2016 κάνοντας like στη σελίδα μας και κοινοποιώντας το διαγωνισμό μας μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση και 5 τυχεροί θα κερδίσουν 2 κουτιά Μiru 1 Day (30 τμχ το καθένα) καθώς και έλεγχο όρασης για φακούς επαφής από εξειδικευμένο οπτικό-οπτομέτρη, εντελώς δωρεάν!" 

Σε κλήρωση που θα γίνει στις 10/9/2016 θα δοθούν 2 κουτιά Μiru 1 day (30τμχ) σε 5 τυχερούς καθώς και δωρεάν έλεγχος όρασης για φακούς επαφής από εξειδικευμένο οπτικό-οπτομέτρη, εντελώς δωρεάν.

Τα καταστήματα Optical House θα τα βρείτε

στο Ηράκλειο οδός 1821 αρ. 76 , τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 344162

στη Ρόδο, Σ. Βενιζέλου αρ.9 , τηλέφωνο 2241039087

www.opticalhouse.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News