Κατώτερος των περιστάσεων ο ΟΦΗ, έχασε από την Κηφισιά

Σπορ
Κατώτερος των περιστάσεων ο ΟΦΗ, έχασε από την Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε περιπέτειες η ομάδα του Ηρακλείου μετά και το 0-3 στο ΒΑΚ...

Σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε χθες στο κλειστό του ΒΑΚ όπου ηττήθηκε από την Κηφισιά με 0-3 και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες σε ότι αφορά στην παραμονή στου στη Volley League. Το συγκρότημα του Κώστα Δεληκώστα παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων σε ένα παιχνίδι που ήθελε μόνο νίκη και τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα…

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά, είναι ομάδα για ψηλά. Για μας δεν λειτούργησε τίποτα καλά. Είχαμε τρείς νέους παίκτες στην επτάδα. Δεν ήμασταν καλοί σε κανένα στοιχείο. Η ομάδα είναι στο να ξαναχτιστεί. Περιμένουμε καινούργιους παίκτες. Είναι βάλσαμο το κενό για μας. Και για να δουλέψουμε, αλλά και για τις μεταγραφές. Τον Ντεμιρτσί δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Ήρθε χθες και έπαιξε. Θα είναι καλύτερος στο μέλλον. Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Πηγαίνουμε για άλλες δυο κινήσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε καλούς παίκτες και θα είμαστε ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε ο Τσαδήμας λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε εκτάκτως ο Στάθης Αραμπόπουλος. Επίσης ο Γκόνας έπαιξε σαν κεντρικός. Ντεμπούτο με την ομάδα της Κρήτης έκανε ο Τούρκος Ντεμιρτσί πάνω στον οποίο στήθηκε και η τακτική του σερβίς της Κηφισιάς. Ο ΟΦΗ είχε κακή υποδοχή με 42% αποτελεσματικότητα και μόλις 15% άριστες, ενώ η αποτελεσματικότητα στην επίθεση μόλις άγγιξε το 42%.

Στο πρώτο σετ του αγώνα ΟΦΗ και Κηφισιά εναλλάσσονταν στο προβάδισμά και βρέθηκαν μαζί στο 7-7. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί καθώς με «όπλο» το πιεστικό σερβίς και ισχυρό μπλοκ έτρεξαν σερί 10-1 βάζοντας «γερά θεμέλια» για την κατάκτηση του σετ φτάνοντας στο εντυπωσιακό 25-12.

Το 2ο σετ άρχισε με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη στο σερβίς και να πηγαίνουν χέρι- χέρι μέχρι το 8-8. Στη συνέχει η Κηφισιά έκανε το 12-8. Η ομάδα του Ηρακλείου έβγαλε αντίδραση και έφτασε σε απόσταση «αναπνοής» 12-11. Στην εξέλιξη του σετ οι τρεις «κεραυνοί» του Οκοσάνοβιτς από σερβίς έφεραν αρχικά το +5 (16-11) και στη συνέχεια το 25-21 με τεχνικό χτύπημα του Τσέιβερς, μετά από τρία χαμένα σετ μπολ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο 3ο σετ με την Κηφισιά να έχει τον απόλυτο έλεγχο και τον ΟΦΗ να κάνει πολλά λάθη. Η αθηναϊκή ομάδα από νωρίς μπήκε σε «θέση οδηγού» 8-2 έχοντας πιεστικό σερβίς και κερδίζοντας όλες τις «μάχες» στο φιλέ. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής με την Κηφισιά να προηγείται μέχρι και 12 πόντους 23-11 με κόντρα του Τσέιβερς, και τελικά να το κατακτά 25-13 με επίθεση του Ρικάρντο.Τα σετ: 0-3 (12-25, 21-25, 13-25).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (11η Αγωνιστική): Φοίνικας- Ολυμπιακός 2-3, Άθλος Ορεστιάδας- Αριστοτέλης Σκύδρας 3-0, Μίλων- Πήγασος 3-0, ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός 1-3, ΟΦΗ- Κηφισιά 0-3.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1. Ολυμπιακός 29, 2. Παναθηναϊκός 24, 3. ΠΑΟΚ 24, 4. Μίλων 22, 5. Κηφισιά 20, 6. Φοίνικας 18, 7. Πήγασος 11, 8. Άθλος 11, 9. ΟΦΗ 3, 10. Αριστοτέλης 3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News