Νέες επιτυχίες στο Beach Volley από τους αθλητές-τριες του ΟΦΗ

Σπορ
Νέες επιτυχίες στο Beach Volley από τους αθλητές-τριες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωρίζουν αυτό το καλοκαίρι οι νεαροί βολεϊμπολίστες στην άμμο…

Συνεχίζονται οι επιτυχίες αθλητών του ΟΦΗ, σε διοργανώσεις του Beach Volley.H Ροδάνθη Μαριάτου, έφτασε μέχρι τον τελικό στο τουρνουά ΟΠΕΝ της ΕΟΠΕ που έγινε στην Ικαρία, όπου μαζί με την συναθλήτρια της Τατιάνα Μολδοβανίδη, γνώρισαν την ήττα με 2-0, καταλαμβάνοντας τελικά τη δεύτερη θέση.

Στα αγόρια, ο αθλητής του ΟΦΗ Κωσταντίνος Βένιος, αναδείχθηκε πρωταθλητής στο τουρνουά Κ19 junior regional της ΕΣΠΑΑ (Ενωση Ανατολικής Αθήνας), που έγινε στις εγκαταστάσεις «Παύλος Μπελιγράτης» στην Ανάβυσσο.

Ο αθλητής του Γιώργου Μονιάκη, με τον συμπαίκτη του, Αντώνη Καρύκα (Ερυθραία), πήραν την πρώτη θέση και το εισιτηριο, για τα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ19 Beach Volley, που θα γίνουν στον Καρτερό, 5-7 Αυγούστου.

Ακόμη, στα αγόρια οι αθλητές του ΟΦΗ, Χρηστάκος Ιπποκράτης, Πατιράκης Κωσταντίνος, πήραν τη δεύτερη θέση στο κ19 Παγκρήτιο junior regional, που διεξήχθη στο Ρέθυμνο, υπο την αιγίδα της ΕΣΠΕΚ.

Στο ίδιο τουρνουά, η αθλήτρια του ΟΦΗ, Θέμις Ματαλλιωτάκη, πήρε την δεύτερη θέση στα κορίτσια με την συναθλήτρια της Ελένη Καλουτσάκη (ΑΘΛΕΣΗ).

Τις αθλήτριες προπονεί ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Προύφας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News