Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για μεταγραφική ενίσχυση

Σπορ
Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για μεταγραφική ενίσχυση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στόχος είναι να παρουσιάσουμε πιο ανταγωνιστική ομάδα στον δεύτερο γύρο»

Οι τραυματισμοί που ταλαιπώρησαν τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο της Volley League, άφησαν πίσω την ομάδα βαθμολογικά που τώρα κινείται για την μεταγραφική της ενίσχυση προκειμένου να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Δεν θα βιαστούμε για μεταγραφές. Παρακολουθούμε κάποιες περιπτώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά δεν υπάρχει ακόμη καμία απόφαση» τονίζει ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας.

«Δουλεύουμε πάνω στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Θέλουμε να ενισχυθούμε και θα το κάνουμε. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών σε όλο τον πρώτο γύρο και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε. Στόχος είναι να παρουσιάσουμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα στον δεύτερο γύρο» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΟΦΗ, θα είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 8 Ιανουαρίου, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, οι παίκτες θα πάρουν ένα τριήμερο ρεπό τα Χριστούγεννα και άλλες δυο μέρες ρεπό την Πρωτοχρονιά, ώστε να κάνουν γιορτές με τις οικογένειες τους. Τις υπόλοιπες μέρες, θα δουλέψουν καθημερινά στο γήπεδο.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει Γιάννης Δανδάλης θα βρεθεί την Τετάρτη (22/12) στην Ρόδο, για τον τελικό του Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του κατόχου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, Φοίνικα ONEX Σύρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News