Με Ντεουίς ο ΟΦΗ κόντρα στον Μίλωνα

Σπορ
Με Ντεουίς ο ΟΦΗ κόντρα στον Μίλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθοριστικής σημασίας το παιχνίδι της Παρασκευής…

Με το βαρύ πυροβολικό του ΟΦΗ στην επίθεση, τον Αμερικάνο διαγώνιο Ντεουίς να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και να επιστρέφει στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με το Μίλωνα, στην Αθήνα, το οποίο θα γίνει την Παρασκευή (10/12, 7.15, ΕΡΤ-3), για την 7η αγωνιστική της Volley League.

H απουσία του Ντεουίς με διάστρεμμα, όπως και του Βαϊόπουλου, ο οποίος επέστρεψε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, βασάνισαν τον ΟΦΗ, το τελευταίο διάστημα, αλλά πλέον και οι δυο παίκτες, είναι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου, για τη συνέχεια.

Στον ΟΦΗ το παιχνίδι με τον Μίλωνα, έχει το χαρακτήρα, ενός από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν, απέναντι σε ένα αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.

Ο ΟΦΗ θα παίξει για τη νίκη, όπως τονίζει ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δεληκώστας.

Όπως τονίζει "εμείς θέλουμε να κερδίσουμε στον Μίλωνα. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Θέλουμε νίκη για να διεκδικήσουμε την 6η θέση στον δεύτερο γύρο. Για μας μετράνε πολύ αυτά τα παιχνίδια με τον Μίλωνα και την Κηφισιά».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος, τονίζει με τη σειρά του, ότι "με τον Μίλωνα, θέλουμε να κερδίσουμε. Θα πάμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε το τρίποντο. Η ομάδα πλέον είναι πλήρης, επέστρεψα εγώ, επιστρέφει και ο διαγώνιος και πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε στο πρωτάθλημα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News