Δεληκώστας: Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην εξάδα

Σπορ
Δεληκώστας: Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην εξάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει να πάει καλύτερα από πέρσι το βόλεϊ του ΟΦΗ ο Γιάννης Δανδάλης...

Δύσκολο ξεκίνημα, κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους επεφύλαξε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League για τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου καλείτα να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, στις 16 Οκτωβρίου και τον Παναθηναϊκό την 2η αγωνιστική στην Αθήνα, σε δυο παιχνίδια γεμάτα προκλήσεις ενώ οι «πράσινοι» θα είναι αντίπαλος του ΟΦΗ και στο Λιγκ Καπ.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος μαζί με τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα και τον αρχηγό της ομάδας Άκη Δαρίδη, εκπροσώπησαν την ομάδα στην κλήρωση ανέφερε ότι «θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρσι. Έχουμε νεανική ομάδα, στηρίζουμε τα νέα παιδιά, αλλά και ένα πολύ έμπειρο προπονητή» , ενώ ευχήθηκε «καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και να μην αντιμετωπίσουμε τα περσινά προβλήματα με τον κορωνοϊό».

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, στην εμπειρία του οποίου στηρίζει πολλά ο σύλλογος, ανέφερε με θάρρος και αυτοπεποίθηση πως «ανήκουμε ως ομάδα, στο δεύτερο γκρούπ δυναμικότητας και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην εξάδα». Για την κλήρωση, τόνισε ότι «είναι καλό που ξεκινάμε με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Θα παίξουμε με τον πρωταθλητή, μετά παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Μπαίνουμε με δυνατά παιχνίδια, στα οποία θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ποιότητα μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News