Βόλεϊ

Δεληκώστας: «Να γίνει ο ΟΦΗ μεγάλο όνομα και στο βόλεϊ»

Αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού βόλεϊ, ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας, που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνει προπονητής στον ΟΦΗ. Ο Κώστας Δεληκώστας έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Δανδάλη και θα οδηγήσει τον ΟΦΗ τη νέα σεζόν στην Volley League.

«Να κάνουμε τον ΟΦΗ μεγάλο όνομα και στο βόλεϊ, όπως είναι και στο ποδόσφαιρο». Με τα λόγια αυτά, ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Δεληκώστας, περιέγραψε το όραμα του για τον ΟΦΗ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Όπως είπε «είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω για τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλο όνομα στην Ελλάδα, στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα. Θέλουμε να το κάνουμε και στο βόλεϊ. Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Δανδάλη που με επέλεξε για να συνεχίσω σαν προπονητής στον ΟΦΗ».

Για τα πρώτα του σχέδια και την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ, ανέφερε ότι «είμαι πολύ αισιόδοξος. Έχω βρει πολύ καλό κλίμα. Και έχω βρει ταπεινό κλίμα. Στην επιλογή μου έπαιξε ρόλο, ότι ο Δημήτρης Ζλατιλίδης θα είναι τεχνικός διευθυντής και Γενικός Αρχηγός. Ο πρώτος μας στόχος είναι να οργανώσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Πιστεύω ότι με ποιοτική δουλειά θα το καταφέρουμε. Παρ’ ότι τα οικονομικά δεδομένα στην Volley League έχουν αλλάξει εμείς θέλουμε να πάμε συνετά. Είναι ο πρώτος χρόνος μου στην ομάδα. Δεν θα πάρουμε παίκτες αεροδρομίου, αλλά παίκτες με χαρακτηριστικά που θέλουμε. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο του ΟΦΗ, είναι η ποιοτική δουλειά και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα».

 

Δανδάλης: «Ο Κώστας έχει αφήσει το σημάδι του στο Ελληνικό βόλεϊ»

Για την επιλογή του Κώστα Δεληκώστα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, τόνισε πως «ο Κώστας έχει αφήσει το σημάδι του στο Ελληνικό βόλεϊ, με όλη αυτήν την πορεία που έχει κάνει. Είναι τιμή, για το σωματείο μας, ότι θα είναι στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε. Ο στόχος μας θα είναι μια καλύτερη θέση από την περσινή και από εκεί και πέρα να χτίσει και με την προσθήκη του κ. Δεληκώστα και για τα επόμενα χρόνια, ώστε να γίνουμε μια σημαντική δύναμη στο Ελληνικό βόλεϊ».

Ζλατιλίδης: «Από τους καλύτερους προπονητές»

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε για τον Κώστα Δεληκώστα πως «συμφωνήσαμε με ένα από τους καλύτερους προπονητές, όχι μόνο σε Πανελλήνιο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που ένας τέτοιος άνθρωπος ήρθε στον ΟΦΗ. Θα κάνει μια μακροπρόθεσμη δουλειά στον ΟΦΗ. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας».

Δείτε τι δήλωσαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ Γιάννης Δανδάλης και ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Ζλατιλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια