Ήττα στην αυλαία των play out για τον ΟΦΗ

Σπορ
Ήττα στην αυλαία των play out για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλαούνας: Παραδώσαμε σώμα και πνεύμα...

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Φίλιππο Βέροιας στο τελευταίο παιχνίδι για τα play out και τερμάτισε στην 8η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ωστόσο υπενθυμίζουμε ότι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα την φετινή χρονιά.

«Δεν είχαμε βαθμολογικό βάρος αλλά είχαμε μεγάλο βάρος σωματικό και πνευματικό. Δώσαμε επτά αγώνες σε 13 ημέρες. Δεν υπάρχει αυτό πουθενά στην προπονητική. Παραδώσαμε σώμα και πνεύμα. Τα παιδιά έχουν αδειάσει και το καλό νέο είναι πως βγήκαμε χωρίς τραυματισμούς από αυτή τη δοκιμασία. Το κακό είναι πως μείναμε από δυνάμεις. Ούτε ο Σπιλμπεργκ δεν θα μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη του εφετινού πρωταθλήματος, παρόλα αυτά προσαρμοστήκαμε στο πρόγραμμα και τα δώσαμε όλα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου», είπε ο Άκης Φλαούνας μετά το παιχνίδι. 

Στο 1ο σετ από το 8-8 ο Φίλιππος ξέφυγε 10-8, κράτησε το +2 μέχρι το 15-13 και από εκεί πήρε διαφορά. Στο 2ο σετ είχαμε μάχη μέχρι το 17-17. Ο Φίλιππος με νέο σερί 3-0 προηγήθηκε 20-17 και μέχρι το τέλος κράτησε το προβάδισμα μέχρι και το 25-23. Στο 3ο σετ ο Φίλιππος ξέφυγε 8-3 και 19-13. Ο ΟΦΗ μείωσε 19-17 αλλά δεν είχε συνέχεια και η ομάδα της Βέροιας πήρε τη νίκη.

Τα σετ: 19-25, 23-25, 20-25.

Αναβλήθηκε το Κηφισιά- Μίλων καθώς μέλος των φιλοξενούμενων διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό πριν την έναρξη του αγώνα.

Για τα play off αύριο παίζουν: ΠΑΟΚ- Φοίνικας(18:00) και Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός (20:00).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News